НОВОСТИ

услугите

Мотивиранитe вработени и позитивната работна атмосфера – Фундамент за зголемување на квалитетот на услугите

Квалитетот на услугите се зголемува кога имаме мотивирани вработени и позитивна работна атмосфера. Како едни од главните фактори за постигнување неминовен успех, во нашата компанија, некаде на пиедестал, ја акцентираме мотивацијата и позитивната работна атмосфера. Како компанија која се задржува на врвот, како двигател лидер во пазарот на осигурувањето во Македонија, веруваме дека со тоа, …

Мотивиранитe вработени и позитивната работна атмосфера – Фундамент за зголемување на квалитетот на услугите Прочитај повеќе… »

одговорност, достапност

Градењето на квалитетен тим води кон одговорност и достапност за одговор на барањата на клиентот

Функционален тим значи поголема можност за постигнување таргетирана цел и поголема одговорност и достапност кон потребите на клиентот Една компанија, не би била успешна доколку тимот не работи заедно, наоѓајќи конкретна солуција и за најтешките проблеми. Сето тоа, води кон подобрување на задачите на начин што вработените стануваат достапни кон барањата на клиентот. Од своја …

Градењето на квалитетен тим води кон одговорност и достапност за одговор на барањата на клиентот Прочитај повеќе… »

патничкото осигурување

Неопходноста на патничкото осигурување

Патничкото осигурување е нешто кое често може да биде заборавено и ставено во последен план, но тоа веројатно е прво нешто кое треба да биде уредно „спакувано“ во вашиот куфер. Одамна го планирате вашето патување. Подготвени сте за долгоочекуваниот одмор. Или пак можеби за вашиот деловен состанок за кој се надевате дека ќе постигнете кариерен …

Неопходноста на патничкото осигурување Прочитај повеќе… »

фокус кон животот

„Каде треба да биде вашиот фокус?“ – Што е најважно и зошто треба да се осигурате?

Светот е полн со предизвици и неизвесности, па како индивидуи често се дефокусираме од значајните места и забораваме на она што е најважно. Каде е вашиот фокус и каде навистина треба да биде ако сакаме да бидеме успешни на секое поле? Животот е крајната цел. Нашиот фокус треба да биде концентриран токму кон него. Кон …

„Каде треба да биде вашиот фокус?“ – Што е најважно и зошто треба да се осигурате? Прочитај повеќе… »

погодна клима решение

„Лесно е да си успешен во услови на погодна клима, но што кога непредвидливи фактори делуваат врз процесот?“ – СН Осигурителен брокер успешен и во најтешките времиња

„Лесно е да функционираш во време кога околу тебе нема нити една препрека! Но, што се случува кога на тој пат нема погодна клима?“ Што е успешна компанија? Успехот се гради врз основа на тимскиот процес, работа, одговорност на членовите, вработените, менаџментот… Се разбира, и добриот и подготвен бизнис план на кој секогаш треба да …

„Лесно е да си успешен во услови на погодна клима, но што кога непредвидливи фактори делуваат врз процесот?“ – СН Осигурителен брокер успешен и во најтешките времиња Прочитај повеќе… »

Osiguruvanje Intervju

Сѐ започнува од мали чекори и едноставен танц, но секогаш може да заврши во голема „игра“ – Павлина Стојановска, дел од тимот на СН Осигурителен брокер

Се изградивме како успешна компанија и за брзо време ја освоивме лидерската позиција. За ова место, најзаслужен е секако нашиот тим, на кого се потпираме и градиме уште поамбициозни приказни. Денес, разговараме со нашата колешка Павлина Стојановска – Сектор финансии и сметководство. Дел од тимот на СН Осигурителен брокер. Вредна, амбициозна и позната по комплетната …

Сѐ започнува од мали чекори и едноставен танц, но секогаш може да заврши во голема „игра“ – Павлина Стојановска, дел од тимот на СН Осигурителен брокер Прочитај повеќе… »

младиот кадар

Инвестицијата во младиот кадар, е инвестиција во иднината на компанијата

Постојаното инвестирање и вложување во нови знаења и обуки на младиот перспективен кадар, значи инвестиција во иднината Како централен дел од нашата стратегија за успех, е континуираното вложување во нови обуки и знаења. СН Осигурителен брокер е општествено одговорна компанија. Токму затоа се грижи околу надоградувањето на тимот, вработените како и стремежот кон уште повеќе …

Инвестицијата во младиот кадар, е инвестиција во иднината на компанијата Прочитај повеќе… »

животното осигрување

4 Причини зошто е важно животното осигурување

Со животното осигурување добивате комплетна финансиска заштита! Животното осигурување не е само „инструмент“ за заштита, туку е моќна алатка за финансиска заштеда. Инвестицијата во него, не ги акцентира само основните познати постулати. Животното осигурување има улога на катализатор. Процес што нуди финансиска стабилност и заштита за постигнување на долгорочни цели. Следствено, со договорот за избор …

4 Причини зошто е важно животното осигурување Прочитај повеќе… »

осигурителните компании ги следат светските трендови

Колку осигурителните компании треба да ги следат иновациите и светските трендови?

Осигурителната индустрија и осигурителните компании, подлежат кон постојани промени. Во тој поглед, развојот на технологијата е нешто кое навистина брзо се случува. Од тука, следењето на светските трендови и иновации е фундаментално. Следат бројни бенефити и предности доколку една компанија за осигурување е во чекор со новото време. СН Осигурителен брокер ги следи глобалните иновации …

Колку осигурителните компании треба да ги следат иновациите и светските трендови? Прочитај повеќе… »

osiguruvanjeto

Мит за животното осигурување! „Дали ако сте сингл, немате брачен партнер и деца, треба да се осигурате?“

Двоумењето и конфузијата околу прашањето дали треба животно да се осигурате, е често. Сепак, би требало да напоменеме дека свеста се развива во нагорна линија и на луѓето им е јасно дека непланираните настани се составен дел од животниот тек. Можеби е морбидно да размислуваме на ризиците и последиците, но што кога нема да бидеме …

Мит за животното осигурување! „Дали ако сте сингл, немате брачен партнер и деца, треба да се осигурате?“ Прочитај повеќе… »