СИТЕ ОСИГУРУВАЊА НА ЕДНО МЕСТО

Платете, пресметајте и купете онлајн полиса

buy

КУПИ ПОЛИСА ОНЛАЈН

Купи полиса ONLINE Биди одговорен кон себе си, семејството и се што те опкружува!

pay

ПЛАТИ ФАКТУРА ОНЛАЈН

On line плаќање фактури: Заштеди време и плати сметка брзо и лесно!

calculator

ПРЕСМЕТАЈ ПОЛИСА

Пресметај полиса: Со еден клик, пресметај брзо!

НАША МИСИЈА

Секојдневното работење и животот носат многу непредвидливи ризици. Затоа сме ние тука, да Ви го понудиме најсоодветното осигурително решение, нудејќи ги сите видови на осигурување.

ПОЛИСИ ОД СИТЕ ОСИГУРИТЕЛНИ КОМПАНИИ

ОСИГУРУВАЊЕ

Зелен Картон

ЗЕЛЕН КАРТОН

Радоста која доаѓа од планирањето на одредено патување е неизмерна. Секогаш е присутен авантуристичкиот дух и адреналинот како чувство поради кое можеби ќе заборавите на

Прочитај повеќе... »
osiguruvanje mk

КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ

КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ Немилите настани се секогаш составен дел од животот. За жал ризиците се присутни во секојдневието, па шансата тие да се случат, сѐ повеќе

Прочитај повеќе... »
ad osiguruvanje makedonija

ОСИГУРУВАЊЕ НА ЖИВОТНИ

ОСИГУРУВАЊЕ НА ЖИВОТНИ Домашните миленици и другите животни се од непроценлива вредност за сопствениците. Имено, осигурување на животни претставува вид на заштита која ги покрива ризиците

Прочитај повеќе... »

СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР

Најголем осигурителен брокер во државата.

100,000

НАД 100,000 ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ПОВЕЌЕ ОД 40

ЛОКАЦИИ НА ЕКСПОЗИТУРИ

800,000,000

ПОЛИСИРАНА ПРЕМИЈА ЗА 2022

300,000

СКЛУЧЕНИ ДОГОВОРИ

ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

обврска

„Обврска на секој човек е да се грижи за себе и да го претвори проблемот во можност, а наша обврска е да ја заштитиме таа можност!“ – Благојче Кулевски, раководител на сектор сточарство

Обврска на секој човек е да има место каде ќе ги полни батериите. Одговорноста кон личниот живот, значи свесност дека планот мора да добие дополнителна

Прочитај повеќе
цел

„Штом имаш јасна цел, и највисокиот врв и не е толку далеку!“ – Тања Козовска, референт за продажба – Експозитура Радовиш

СН Осигурителен Брокер е лидер на пазарот на осигурувањето. Компанија која брзо се ширеше и продолжува претенциозно да ја освојува сојата цел, својата визија. Но,

Прочитај повеќе
Елена Трајчевска Павловска, раководител на сектор за правни работи

Етичност, посветеност, одговорност – Тимот на СН Осигурителен Брокер – Елена Трајчевска Павловска, раководител на сектор за правни работи

Утро, петок, кафе. Се наоѓаме во канцелариите на СН Осигурителен Брокер – дирекција . Некако, веднаш отвораме тема и без многу повод, причина и конкретни

Прочитај повеќе

Поголема финансиска писменост за здрава финансиска иднина – СН Осигурителен Брокер започна проект за финансиска писменост кај младите

– Најдобрата инвестиција е инвестицијата во себеси, додека пак менаџирањето со финансиите е многу важна вештина. Вештина која секој возрасен човек треба да ја знае

Прочитај повеќе

Финансиската писменост e клучна за донесување здрави финансиски одлуки – Интервју со Александра Танатарец, Раководител во сектор за наплата во СН Осигурителен Брокер

Финансиската едукација не води кон создавање на систем кој би генерирал поквалитетни финансиски производи. Тоа е процес преку кој индивидуите го подобруваат своето знаење во

Прочитај повеќе

ПОДДРШКА

Поддршка 24/7

НИЕ СЕ ГРИЖИМЕ ЗА ВАС

Посредување во оштетни побарувања

ONLINE УСЛУГИ

Плаќање фактура, купување и порачка на полиси

Битола Дирекција

Михаил Апостолски – Дончо бр. 7 Битола

Битола 2

 MK, Димитар Илиевски – Мурато 5, Битола 7000

Факти - ОСИГУРУВАЊЕ

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ

Се проценува дека во Британија има милиони коцкари, па според тоа оваа пасја станува сериозно хоби и посветеност. Според ваквите факти ,,Лојд“ разви специјална полиса која го осигурува работодавецот доколку двајца или повеќе од неговите вработени кои би ја освоиле националната лотарија дадат отказ. Осигурителот, според оваа полиса ги покрива сите трошоци за услуги поврзани со обуката и ангажирањето на вработените.

Посебни обврски за известување

Годишното собрание на СН Осигурителен брокер АД Битола ќе се одржи на ден 31.05.2024 година (петок) со почеток во 12 часот во просториите на друштвото на улица Михаил Апостолски Дончо број 7

Секој акционер може да овласти свој полномошник со писмено полномошно, за што е должен да го извести друштвото писмено или електронски. Податоците за начинот на испраќање на известувањата за полномошна и обрасците за гласање преку полномошник се во прилог

Акционерите кои поединечно или заедно поседуваат најмалку 5% од вкупниот број на акции со право на глас имаат право да достават предлог за дополнување на дневниот ред и предлог одлуки по точките од дневниот ред.

Акционерите можат да достават предлози за вклучување на нови точки во дневниот ред, предлози на одлуки и прашања најдоцна до 12.05.2024 година до 16.00 часот, а подетални информации за постапката за доставување предлози и прашања може да се најдат во прилог

Известување за дадено полмоношно
Одлука и покани за годишно собрание на акционери
Полномошно за собрание за акционери
Вклучување точки во дневер ред