касичка детско осигурување

Касичка – детско осигурување со штедење – осигурете ја иднината на вашите деца

СН Осигурителен Брокер АД Битола во соработка со Триглав Осигурување Живот АД, Скопје ви го претставува пакетот Касичка – детско осигурување со штедење почнувајќи од

Прочитај повеќе
digitalen svet osiguritelen pazar осигурителен пазар

Дигитализацијата – Kомплементарен фактор кој ја диктира и помага комуникацијата со клиентите во осигурителниот пазар

Живееме во динамично општество каде очигледни се брзорастечките пробивања од страна на технологијата. Иновациите се очигледни и трендовите се фуриозни, а наша задача е истите,

Прочитај повеќе
Даме Блажески, експозитура Охрид СН Брокер

Даме Блажески, референт за продажба и раководител на експозитура Охрид – Гордо стојам зад фактот дека нашиот тим е комплетно посветен и амбициозен

Петочно утро на брегот на нашиот бисер, Охридското езеро. Се наоѓаме во нашата експозитура во Охрид и разговараме со тимот на СН Осигурителен Брокер. Како

Прочитај повеќе
Timot na SN Osiguritelen Broker

Успехот не доаѓа од зоната на комфор! – Добро познати цитати кои го мотивираат тимот на СН Осигурителен Брокер

Започнавме со визија, креиравме план и никогаш не се откажуваме. Тимот на СН Осигурителен Брокер, континуирано работи на одржување на нашите цели и упорноста е

Прочитај повеќе
потенцијалот на младите - Праксата во СН Осигурителен Брокер

Го вреднуваме потенцијалот на младите – Интервју со Сара Цветановска, практикант во СН Осигурителен Брокер

Како компанија, секогаш го цениме потенцијалот на младите. Им дозволуваме простор, практичниот дел да го научат во просториите на СН Осигурителен Брокер. Како општествено одговорни,

Прочитај повеќе