СИТЕ ОСИГУРУВАЊА НА ЕДНО МЕСТО

Платете, пресметајте и купете онлајн полиса

buy

КУПИ ПОЛИСА ОНЛАЈН

Купи полиса ONLINE Биди одговорен кон себе си, семејството и се што те опкружува!

pay

ПЛАТИ ФАКТУРА ОНЛАЈН

On line плаќање фактури: Заштеди време и плати сметка брзо и лесно!

calculator

ПРЕСМЕТАЈ ПОЛИСА

Пресметај полиса: Со еден клик, пресметај брзо!

НАША МИСИЈА

Секојдневното работење и животот носат многу непредвидливи ризици. Затоа сме ние тука, да Ви го понудиме најсоодветното осигурително решение, нудејќи ги сите видови на осигурување.

ПОЛИСИ ОД СИТЕ ОСИГУРИТЕЛНИ КОМПАНИИ

ОСИГУРУВАЊЕ

Зелен Картон

ЗЕЛЕН КАРТОН

Радоста која доаѓа од планирањето на одредено патување е неизмерна. Секогаш е присутен авантуристичкиот дух и адреналинот како чувство поради кое можеби ќе заборавите на

Прочитај повеќе... »
osiguruvanje mk

КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ

КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ Немилите настани се секогаш составен дел од животот. За жал ризиците се присутни во секојдневието, па шансата тие да се случат, сѐ повеќе

Прочитај повеќе... »
ad osiguruvanje makedonija

ОСИГУРУВАЊЕ НА ЖИВОТНИ

ОСИГУРУВАЊЕ НА ЖИВОТНИ Домашните миленици и другите животни се од непроценлива вредност за сопствениците. Имено, осигурување на животни претставува вид на заштита која ги покрива ризиците

Прочитај повеќе... »

СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР

Најголем осигурителен брокер во државата.

80,000

НАД 80,000 ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ПОВЕЌЕ ОД 40

ЛОКАЦИИ НА ЕКСПОЗИТУРИ

742,942,987

ПОЛИСИРАНА ПРЕМИЈА ЗА 2021

300,000

СКЛУЧЕНИ ДОГОВОРИ

ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

СН Осигурителен Брокер

„СН Осигурителен Брокер – Компанија која вложува во вработените и го препознава нивниот квалитет!“ – Андријана Стојановска, правник

Петок, утринско кафе и разговор со нашиот тим. И откако ги испланиравме тековните обврски за денот што следи, поразговаравме со Андријана Стојановска, правник во СН

Прочитај повеќе
дигитално и on line плаќање

Дигитално плаќање на фактури и „on line“ купување полиси – Олеснителна околност со која заштедувате време и избегнувате стрес!

Дигитално плаќање на фактури и „on line“ купувањето на полиси на страната на СН Осигурителен брокер, е олеснителна околност со која заштедувате време. Преку едноставниот

Прочитај повеќе

ПОДДРШКА

Поддршка 24/7

НИЕ СЕ ГРИЖИМЕ ЗА ВАС

Посредување во оштетни побарувања

ONLINE УСЛУГИ

Плаќање фактура, купување и порачка на полиси

Битола Дирекција

Михаил Апостолски – Дончо бр. 7 Битола

Битола 2

 MK, Димитар Илиевски – Мурато 5, Битола 7000

Факти - ОСИГУРУВАЊЕ

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ

Се проценува дека во Британија има милиони коцкари, па според тоа оваа пасја станува сериозно хоби и посветеност. Според ваквите факти ,,Лојд“ разви специјална полиса која го осигурува работодавецот доколку двајца или повеќе од неговите вработени кои би ја освоиле националната лотарија дадат отказ. Осигурителот, според оваа полиса ги покрива сите трошоци за услуги поврзани со обуката и ангажирањето на вработените.

Посебни обврски за известување