Uncategorized

Uncategorized

СН Групацијата со поддршка на Џез Фабрика Фестивалот

СН Групацијата во рамките на стратегијата за општествена одговорност обезбеди поддршка за годинашното издание на Џез фабрика фестивалот. Групацијата има долга традиција на поддршка на проекти од областа на културата вклучувајќи повеќе фестивали и културни настани. „Особена чест и задоволство ни е да го поддржиме годинашното издание на џез фестивалот. Истиот годинава во Битола ќе […]

СН Групацијата со поддршка на Џез Фабрика Фестивалот Прочитај повеќе... »

„СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР, го гледам како компанија со голема енергија, динамика и незапирлива жедна амбиција!“ – Димитар Ѓоршевски, раководител на Сектор за правни работи

„СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР, го гледам како компанија со голема енергија, динамика и незапирлива жедна амбиција. Затоа сме лидери на пазарот на осигурувањето“ – Димитар Ѓоршевски, раководител на Сектор за правни работи Уште еден Петок и уште еден работен ден кој зборува за успешно сработената недела во СН Осигурителен брокер. Кафе, чај и разговор со Димитар

„СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР, го гледам како компанија со голема енергија, динамика и незапирлива жедна амбиција!“ – Димитар Ѓоршевски, раководител на Сектор за правни работи Прочитај повеќе... »

грижата за клиентот

Социјалните норми за професионално однесување во деловниот свет – Грижата за клиентот се препознава и преку основниот бонтон

Бонтонот и грижата на агентот за осигурување кон клиентот Социјалните норми за однесувањето на личен и професионален план се менуваат. Но, сепак базичниот бонтон секогаш останува како фундамент кој ја пресликува грижата на еден човек од деловниот свет кон клиентот. Важно е да се забележе дека било кој бизнис е поврзан со луѓе. Иако, за

Социјалните норми за професионално однесување во деловниот свет – Грижата за клиентот се препознава и преку основниот бонтон Прочитај повеќе... »

Privatno Zdravstveno Osiguruvanje

„Оние кои успеваат, тоа ѝ го должат на упорноста!“ – Интервју со Емилија Десановска – Менаџер на сектор доброволно приватно здравствено осигурување

„Оние кои успеваат, тоа ѝ го должат на упорноста!“ – Интервју со Емилија Десановска – Менаџер на сектор доброволно приватно здравствено осигурување Комплетно посветена, успешна и фокусирана. Нејзината темпераментна природа зборува за посебниот импулс кон животот што ретко кој го има. A доколку го има, или не знае да го препознае или не знае да

„Оние кои успеваат, тоа ѝ го должат на упорноста!“ – Интервју со Емилија Десановска – Менаџер на сектор доброволно приватно здравствено осигурување Прочитај повеќе... »

ПОДАРОК ПОЛИСА ЗА ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ СО КОМПЛЕТНА РЕГИСТРАЦИЈА НА ВОЗИЛО ВО СН ГРУПАЦИЈАТА

ПРОМО ПОНУДА со која добивате ПОДАРОК ПОЛИСА за ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ СО ОСИГУРЕНА СУМА ОД 90.000 ДЕНАРИ со секоја комплетна регистрација на возилото во СН Групацијата. Акцијата трае до 31.12.2022. СН Сообраќаен Центар ДОО Битола во соработка со СН Осигурителен Брокер АД Битола и Триглав Осигурување Живот Ви нудат: Комплетна регистрација на моторни возила и сите

ПОДАРОК ПОЛИСА ЗА ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ СО КОМПЛЕТНА РЕГИСТРАЦИЈА НА ВОЗИЛО ВО СН ГРУПАЦИЈАТА Прочитај повеќе... »

ШТЕДИ ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА – ДОБИЈ ПОПУСТ НА SAMSUNG КЛИМА СО ОСИГУРУВАЊЕ ОД СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР

Со цел да обезбедат поголеми поволности за своите клиенти, СН Осигурителен брокер АД Битола и Инвенсис ДООЕЛ Скопје овозможуваат 10% попуст на набавка на Samsung клима за сите кои што ќе склучат осигурителна полиса над 3.000 денари за приватно здравствено осигурување, осигурување на имот и домаќинство или каско осигурување во СН Осигурителен Брокер. Во рамките

ШТЕДИ ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА – ДОБИЈ ПОПУСТ НА SAMSUNG КЛИМА СО ОСИГУРУВАЊЕ ОД СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР Прочитај повеќе... »

ПОДАРОК ПОЛИСА ЗА ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ СО КОМПЛЕТНА РЕГИСТРАЦИЈА НА ВОЗИЛО ВО СН ГРУПАЦИЈАТА

ПРОМО ПОНУДА со која добивате ПОДАРОК ПОЛИСА за ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ СО ОСИГУРЕНА СУМА ОД 90.000 ДЕНАРИ со секоја комплетна регистрација на возилото во СН Групацијата. Акцијата трае до 31.12.2022. СН Сообраќаен Центар ДОО Битола во соработка со СН Осигурителен Брокер АД Битола и Триглав Осигурување Живот Ви нудат: Комплетна регистрација на моторни возила и сите

ПОДАРОК ПОЛИСА ЗА ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ СО КОМПЛЕТНА РЕГИСТРАЦИЈА НА ВОЗИЛО ВО СН ГРУПАЦИЈАТА Прочитај повеќе... »

КАКО ДА ИЗБЕРАМ ОСИГУРУВАЊЕ СО КОЕ НАЈДОБРО ЌЕ ГИ ЗАШТИТАМ СЕМЕЈСТВОТО И ИМОТОТ?

Животот е исполнет со бројни предизвици и ризици. Дел од нив не можат да се предвидат, но можат да се намалат економските штети од несаканите настани. Даниел Паришко, раководител на секторот за прием во осигурување во СН Осигурителен Брокер АД Битола објаснува од кои критериуми осигурениците треба да се водат за да направат најсоодветен избор

КАКО ДА ИЗБЕРАМ ОСИГУРУВАЊЕ СО КОЕ НАЈДОБРО ЌЕ ГИ ЗАШТИТАМ СЕМЕЈСТВОТО И ИМОТОТ? Прочитај повеќе... »