НОВОСТИ

НОВОСТИ

Финансиската писменост e клучна за донесување здрави финансиски одлуки – Интервју со Александра Танатарец, Раководител во сектор за наплата во СН Осигурителен Брокер

Финансиската едукација не води кон создавање на систем кој би генерирал поквалитетни финансиски производи. Тоа е процес преку кој индивидуите го подобруваат своето знаење во врска со финансиските производи и концепти. Преку информации и совети граѓаните стануваат свесни за финансиските ризици и можности. Понатаму, преку одредени акти знаат да ја подобрат финансиската благосостојба. Мал е […]

Финансиската писменост e клучна за донесување здрави финансиски одлуки – Интервју со Александра Танатарец, Раководител во сектор за наплата во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »

Благодарница за СН Осигурителен Брокер за поддршката на MACEDONIAN 4X4 TROPHY

Благодарница за СН Осигурителен брокер АД Битола. Уште едно извонредно издание на „Macedonian 4×4 Trophy“ се одржа во Крушево од 9 до 12 мај. И во иднина ќе продолжиме со поддршка на адреналинските спортови. Ова го истакнаа од СН Осигурителен Брокер АД Битола. Општествено одговорна компанија која традиционално обезбедува поддршка за оваа престижна манифестација. Доделени

Благодарница за СН Осигурителен Брокер за поддршката на MACEDONIAN 4X4 TROPHY Прочитај повеќе... »

студентите

Студентите на „ОТВОРЕН ДЕН НА УКЛО“ се запознаа со дејноста и можноста за кариерен развој во СН Осигурителен Брокер

Во рамките на ТРЕТИОТ ОТВОРЕН ДЕН НА УКЛО, кој се одржа во просториите на ФАКУЛТЕТ ЗА ТУРИЗАМ И УГОСТИТЕЛСТВО – ОХРИД, СН Осигурителен Брокер пред студентите ја претстави својата дејност и можностите за кариерен просперитет од страна на младите. Имено, овој ден беше успешен пример за партиципативен пристап и активно партнерство. Партнерство кое прогресира околина

Студентите на „ОТВОРЕН ДЕН НА УКЛО“ се запознаа со дејноста и можноста за кариерен развој во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »

на сн

„Клиентот ни е на прво место!“ – Марта Ристевска – референт за продажба во СН Осигурителен Брокер

Утро, Петок и силна миризба на кафе низ канцелариите на СН Осигурителен Брокер. Ја привршуваме неделата и пред почетокот на последниот работен ден, разговараме со нашата колешка Марта Ристевска – референт за продажба во СН Осигурителен Брокер.  „Не постои пораз, освен да престанете да се обидувате.“ – Елберт Хабард. Марта се врти ли твојот свет

„Клиентот ни е на прво место!“ – Марта Ристевска – референт за продажба во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »

„Тимската работа е како сложувалка, секој член е суштинско парче што ја комплетира конечната слика“ – Теодора Симоновска, Референт за продажба и раководител на експозитура Автокоманда-Скопје

Утро во Скопје во нашата експозитура во Автокоманда. И пред да започнеме со работните обврски, кратко „кежуал“ кафе со нашата колешка Теодора Симоновска, Референт за продажба и раководител на експозитура Автокоманда-Скопје. „Тимската работа е како сложувалка, секој член е суштинско парче што ја комплетира конечната слика“ – вели Теодора и продолжува: Освен искуството, праксата и

„Тимската работа е како сложувалка, секој член е суштинско парче што ја комплетира конечната слика“ – Теодора Симоновска, Референт за продажба и раководител на експозитура Автокоманда-Скопје Прочитај повеќе... »

Велигденска акција

Велигденска акција за патничко осигурување

Во пресрет на Велигденските празници СН Осигурителен брокер АД Битола во рамките на голема промотивна велигденска акција ви овозможува да обезбедите патничко осигурување за 90 дена по цена за 30 дена. Велигденска акција – Безгрижно патувај цела година Безгрижно патувајте четири сезони со промотивниот пакет кој можете да го користите во текот на целата година.

Велигденска акција за патничко осигурување Прочитај повеќе... »

СН Осигурителен Брокер со поддршка за Кларифест 2024

СН Осигурителен Брокер со поддршка на уште едно успешно издание на Меѓународниот фестивал за кларинети „Кларифест – Скопје 2024″. Фестивалот во организација на „Артистико“ се одржа од 5 до 7 април во Скопје. Врвни светски кларинетисти на македонската музичка сцена СН Групацијата во рамките на стратегијата за општествена одговорност обезбеди поддршка за 6-от Меѓународен фестивал

СН Осигурителен Брокер со поддршка за Кларифест 2024 Прочитај повеќе... »

Во Брокер

Ирена Ѓорческа – Референт за продажба во СН Осигурителен Брокер:„Ако си свесен дека можеш да паднеш, ќе знаеш како и кој ти треба за да се исправиш.“

Петочно утринско кафе во нашата експозитура во Прилеп. Разговараме со нашата колешка Ирена Ѓорческа, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер. -Најважно е да го знаеш она што го нудиш на пазарот – започна Ирена. – Свеста околу осигурувањето е фундаментална, па доколку ја знаеме нејзината суштина, ќе знаеме што нудиме. За нас, во СН

Ирена Ѓорческа – Референт за продажба во СН Осигурителен Брокер:„Ако си свесен дека можеш да паднеш, ќе знаеш како и кој ти треба за да се исправиш.“ Прочитај повеќе... »

СН Осигурителен брокер АД Битола со поддршка за младите музички таленти

– СН Осигурителен брокер АД Битола со поддршка за младите музички таленти. Под мотото „28 години пееме заедно“ СИ ДО звездичките на голем музички концерт собраа огромен број вљубеници на детската музика и покажаа дека детската песна е бесценета. Младите музички таленти заслужуваат вистинска поддршка. Toa треба да им овозможи да се усовршат во светот

СН Осигурителен брокер АД Битола со поддршка за младите музички таленти Прочитај повеќе... »

СН Групацијата со поддршка на Џез Фабрика Фестивалот

СН Групацијата во рамките на стратегијата за општествена одговорност обезбеди поддршка за годинашното издание на Џез фабрика фестивалот. Групацијата има долга традиција на поддршка на проекти од областа на културата вклучувајќи повеќе фестивали и културни настани. „Особена чест и задоволство ни е да го поддржиме годинашното издание на џез фестивалот. Истиот годинава во Битола ќе

СН Групацијата со поддршка на Џез Фабрика Фестивалот Прочитај повеќе... »