Благодарница за СН Осигурителен Брокер за поддршката на MACEDONIAN 4X4 TROPHY

Благодарница за СН Осигурителен брокер АД Битола. Уште едно извонредно издание на „Macedonian 4×4 Trophy“ се одржа во Крушево од 9 до 12 мај. И во иднина ќе продолжиме со поддршка на адреналинските спортови. Ова го истакнаа од СН Осигурителен Брокер АД Битола. Општествено одговорна компанија која традиционално обезбедува поддршка за оваа престижна манифестација.

Доделени награди и признанија

Со доделување на награди, признанија и пригодни подароци во неделата заврши годинашното издание на „Macedonian 4×4 Trophy“. Манифестацијата е во организација на клубот „OFF ROAD PRILEP“, а со поддршка на СН Групацијата.

Крушево од 9 до 12 мај ги собра најдобрите off road возачи од целиот Балкан. Целата манифестација беше вистинска атракција. Публиката можеше да ужива во возбудливо адреналинско шоу. Се возеше низ крушевската корија, како преку денот, така и во текот на ноќните часови.

„Подготовките за настанот траеа неколку месеци.Нивото на манифестацијата од година во година расте и оваа година имавме уште повеќе натпреварувачи во споредба со минатото издание.“- истакна Панчо Чупаркоски, претседател на клубот „OFF ROAD PRILEP“.

Поддршка од СН Групацијата

И оваа година, како и минатата, генерален спонзор беше СН Осигурителен Брокер АД Битола, општествено одговорна компанија и лидер во секторот на осигурувањето.

Обезбедувајќи поддршка преку генерално спонзорство, од СН Групацијата, во чиј состав се и СН Сообраќајниот центар во Битола и СН Мото Центарот во Скопје, изразија задоволство од успешно организираниот „Macedonian 4×4 Trophy“ во прекрасните крушевски предели. „Извонредно издание на „Macedonian 4×4 Trophy“ со поддршка на СН Групацијата. Честитки до сите наградени, како и до организаторите, спортскиот клуб „OFF ROAD PRILEP“.  Благодарницата од нив е наша обврска и во иднина да продолжиме со поддршка на адреналинските спортови.“-истакнаа од СН Осигурителен Брокер АД Битола.

Адреналински трки на задоволство на публиката

Организаторите се потрудија да се направи траса која што овозможи публиката да го следи настанот одблиску и во живо да ја почуствува возбудата на „Macedonian 4×4 Тrophy“. Off road возилата беа посебна атракција за посетителите кои уживаа во оваа несекојдневна манифестација која траеше четири дена.

Возачите пак беа посебно возбудени што се дел од еден ваков спектакл. „Адреналинот пука 100%. Стазата е како автопат, уште само бели ленти недостигаат, се е супер уредено“, истакна еден од учесниците на трката.

„Многу добра организација и многу е убаво. Браво за Македонците“, вели друг учесник на трката, додавајќи дека и следната година со задоволство ќе учестува на „Macedonian 4×4 Trophy“.

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *