сн брокер

сн брокер

клиенти одговорна

„Брзина,ефикасност,тимска динамика! Работата со клиенти е одговорна и значајна компонента за една успешна компанија!“ – Дијана Јовановска – Референт за осигурување

Работата со клиенти е одговорна и значајна компонента за една успешна компанија!“ – Дијана Јовановска – Референт за осигурување Петок, утро , кафе и една позитивна енергија што доаѓа како бенефит од успешно сработената работна недела. Разговараме со Дијана Јовановска – Референт за осигурување во СН Осигурителен брокер. Дијана е неизоставен дел од нашиот тим. […]

„Брзина,ефикасност,тимска динамика! Работата со клиенти е одговорна и значајна компонента за една успешна компанија!“ – Дијана Јовановска – Референт за осигурување Прочитај повеќе... »

брокер информатичар

Упорност значи постојно учење и вложување во себе! – Јане Стеваноски, информатичар во СН Осигурителен брокер

Петок наутро. Седум часот и четириесет и пет минути. Јане е на своето биро, занесен во својот компјутер и веќе започнал со работа. -Кафе? – Не благодарам, веќе го испив. Вака започнува секое утро кое зборува за одговоноста и љубовта кон професијата информатичар. Разговараме со Јане Стеваноски, значаен дел од тимот на СН Осигурителен брокер.

Упорност значи постојно учење и вложување во себе! – Јане Стеваноски, информатичар во СН Осигурителен брокер Прочитај повеќе... »

младите во компаниите

Инволвирањето на младите во компаниите е општественo приоритетна одговорност

Инволвирањето на младите во компаниите е општетственo приоритетна одговорност на истите. Една успешна бизнис компанија, секогаш треба да биде свесна дека младиот кадар е добредојден. Нивните свежи, креативни и нови идеи, би рекле дека не само што одново создаваат и можат да придонесат за зголемување на моќта, туку младите ги следат и се во тек

Инволвирањето на младите во компаниите е општественo приоритетна одговорност Прочитај повеќе... »

патување осигурување

Развојот на свеста околу ризиците што демнат на патот – Здравјето и безбедноста како прироритети кога планирате патување

Живееме во динамично време, растргнати низ обврските. Затоа, понекогаш едвај го чекаме тоа „бегство“. Бегство надвор од урбаното и надвор од целиот тој деловен свет во кој цела година назад, сте се исцрпиле. Се ближат патувањата и тие моменти од кои ќе црпите инспирација од која подоцна ќе креирате уште подобра бизнис и развојна стратегија.

Развојот на свеста околу ризиците што демнат на патот – Здравјето и безбедноста како прироритети кога планирате патување Прочитај повеќе... »

тимот на сн

Тимот е огледало на една успешна компанија! – Интервју сo тимот на СН: Александра Блажевска, раководител на сметководство и финансии

Тимот е огледало на една успешна компанија! Некаде низ првите сончеви зраци, со кафе и чај го започнуваме петочното утро. Разговораме со тимот на СН Осигурителен брокер кој е одгледало на една успешна компанија. Денес, откриваме една страница од деловниот успешен концепт на нашата компанија. Разговараме со Александра Блажевска, раководител на сметководство и финансии. Нејзината

Тимот е огледало на една успешна компанија! – Интервју сo тимот на СН: Александра Блажевска, раководител на сметководство и финансии Прочитај повеќе... »

деловниот свет цитати

Цитати од најуспешните личности од деловниот свет

Во деловниот свет, многу од успешните млади претприемачи, творци на гигантски компании и многу од најбогатите луѓе во светот, ја раскажуваат својата приказна давајќи им мотивација на останатите. Имено, нивните цитати зборуваат дека повеќето од нив, започнале од нула, но имале мала идеја која ја развиле во голема визија. Од таму, таа визија не се

Цитати од најуспешните личности од деловниот свет Прочитај повеќе... »

менаџер за човечки ресурси интервју со тимот на СН

„За мене, HR е срцето на секоја организација“ – Интервју со Маја Митревска, менаџер за човечки ресурси во СН Осигурителен брокер!

Од идеја до реализација. Од креатива до исполнета мисија која секогаш стои во услуга на клиентот. Една визија и очекување кое стана компанија што денес е лидер во пазарот на осигурување во Македонија. СН Осигурителен брокер е успешна приказна зад која стои одличен тим кој ја креира. Овој Петок, утрински на кафе муабет на бирото

„За мене, HR е срцето на секоја организација“ – Интервју со Маја Митревска, менаџер за човечки ресурси во СН Осигурителен брокер! Прочитај повеќе... »

istorija na zdravstveno osiguruvanje

Историја на доброволното приватно здравствено осигурување

Историјата за дополнителното приватно здравствено осигурување, датира многу назад во минатото. Сепак, според еден од нашите извори во 30тите години на минатиот век, на неименуван американски универзитет, група на професори биле првите основачи на ваквиот „пристап“. Професорите здружиле средства. Нивната намена била да покријат евентуални трошоци поврзани со заштитата во поглед на здравјето на клиниката

Историја на доброволното приватно здравствено осигурување Прочитај повеќе... »