сн брокер

сн брокер

студентите

Студентите на „ОТВОРЕН ДЕН НА УКЛО“ се запознаа со дејноста и можноста за кариерен развој во СН Осигурителен Брокер

Во рамките на ТРЕТИОТ ОТВОРЕН ДЕН НА УКЛО, кој се одржа во просториите на ФАКУЛТЕТ ЗА ТУРИЗАМ И УГОСТИТЕЛСТВО – ОХРИД, СН Осигурителен Брокер пред студентите ја претстави својата дејност и можностите за кариерен просперитет од страна на младите. Имено, овој ден беше успешен пример за партиципативен пристап и активно партнерство. Партнерство кое прогресира околина […]

Студентите на „ОТВОРЕН ДЕН НА УКЛО“ се запознаа со дејноста и можноста за кариерен развој во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »

„Тимската работа е како сложувалка, секој член е суштинско парче што ја комплетира конечната слика“ – Теодора Симоновска, Референт за продажба и раководител на експозитура Автокоманда-Скопје

Утро во Скопје во нашата експозитура во Автокоманда. И пред да започнеме со работните обврски, кратко „кежуал“ кафе со нашата колешка Теодора Симоновска, Референт за продажба и раководител на експозитура Автокоманда-Скопје. „Тимската работа е како сложувалка, секој член е суштинско парче што ја комплетира конечната слика“ – вели Теодора и продолжува: Освен искуството, праксата и

„Тимската работа е како сложувалка, секој член е суштинско парче што ја комплетира конечната слика“ – Теодора Симоновска, Референт за продажба и раководител на експозитура Автокоманда-Скопје Прочитај повеќе... »

Во Брокер

Ирена Ѓорческа – Референт за продажба во СН Осигурителен Брокер:„Ако си свесен дека можеш да паднеш, ќе знаеш како и кој ти треба за да се исправиш.“

Петочно утринско кафе во нашата експозитура во Прилеп. Разговараме со нашата колешка Ирена Ѓорческа, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер. -Најважно е да го знаеш она што го нудиш на пазарот – започна Ирена. – Свеста околу осигурувањето е фундаментална, па доколку ја знаеме нејзината суштина, ќе знаеме што нудиме. За нас, во СН

Ирена Ѓорческа – Референт за продажба во СН Осигурителен Брокер:„Ако си свесен дека можеш да паднеш, ќе знаеш како и кој ти треба за да се исправиш.“ Прочитај повеќе... »

„Амбицијата е надеж, но и силна волја да веруваш во она што го посакуваш!“ – Ева Ивановска, референт за наплата во СН Осигурителен Брокер

Денес разговараме со Ева Ивановска, референт за наплата во СН Осигурителен Брокер. Канцеларијата на Ева е сместена во  нашата дирекција во Битола. Па така, со битолско турско кафе си поразговаравме со Ивановска околу нејзината работа. Секако, откриваме и која е Ева надвор од деловниот кодекс. „Уште во моите студии на Економскиот факултет во Прилеп, бев

„Амбицијата е надеж, но и силна волја да веруваш во она што го посакуваш!“ – Ева Ивановска, референт за наплата во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »

тимот на

Tимот на СН Осигурителен Брокер и цитати од нашите дами

Во петок обично ве запознаваме со тимот на нашата компанија и разговараме со нашите колеги во СН Осигурителен Брокер. Но, денешниот повод е денот на жената, па токму затоа ги собравме најдобрите цитати од нашите успешни жени, мотивирачки мисли за успехот и за нашата работа поврзана со осигурувањето. Се гордееме со нашите дами и повторно

Tимот на СН Осигурителен Брокер и цитати од нашите дами Прочитај повеќе... »

Осигурителниот Бизнис

Жените во Осигурителниот Бизнис: Неизоставен Дел од Тимот

Во март, месецот на Меѓународниот ден на жената, е важно да се потсетиме на историските промени што ги доживеаа жените во светот на осигурителниот бизнис. Истовремено да ги истражиме и нивните постигнувања и предизвиците со кои се соочуваат денес. Според податоците, на прагот на 20 век жените не смеeа сами да купат полиса за животно

Жените во Осигурителниот Бизнис: Неизоставен Дел од Тимот Прочитај повеќе... »

Една минута одложување, може да уништи цел месец напорна дисциплина и работа – Осигурајте го вашето време и инвестирајте!

Веќе извесно време работите напорно. Сте имале зацртано цел и сметате дека доволно сте инвестирале. Но, постојано ја одложувате таа минута која е основна. Токму нејзиното одложување, може да предизвика уништување на цел месец напорна дисциплина и работа. Осигурајте го вашето време и инвестирајте! Што сакате да создадете, а потоа што сакате да оставите зад

Една минута одложување, може да уништи цел месец напорна дисциплина и работа – Осигурајте го вашето време и инвестирајте! Прочитај повеќе... »

„Тимот е приказната што треба да те инспирира!“ - Симона Мијаличиќ - референт за продажба во СН Осигурителен Брокер

„Тимот е приказната што треба да те инспирира!“ – Симона Мијаличиќ – референт за продажба во СН Осигурителен Брокер

Денес се наоѓам во нашата експозитура во Чаир, во Скопје. Како да нешто ни гарантира дека ова ќе биде успешен ден што ќе ја заокружи целата работна недела. Можеби зад оваа интуиција, се крие позитивната енергија што извира од разговорот и денешното кафе кое го пиеме со Симона  Мијаличиќ – референт за продажба во СН

„Тимот е приказната што треба да те инспирира!“ – Симона Мијаличиќ – референт за продажба во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »

на ризикот

Адаптацијата на ризикот значи подготовка дека истиот може да се случи

Менталната подготовка за деновите кои следат после моментот во кој денес се наоѓаме е особено важна. Велат, дека доколку добро визуелизирате, можеби добри деведесет и девет проценти, вие ќе го направите она што сте го наумиле. Секако веруваме во ова мислење, но дали е тврдење кое не може да се промени, можеби ќе размислиме. Што

Адаптацијата на ризикот значи подготовка дека истиот може да се случи Прочитај повеќе... »

визија

„Успехот ќе се случи бидејќи ќе направиме да се случи! Тимот на СН Осигурителен Брокер верува во својата визија!“ – Поли Думовска, референт за продажба, експозитура Ресен

Петок е ден за разговор со нашиот тим. Ова утро се наоѓаме во нашата експозитура во Ресен. Разговараме со Поли Думовска, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер. Разговараме околу нашата визија, нашите планови, нашата СН приказна. Поли како започнува твојот работен ден? Кафе, планови, клиенти…? Како до реализација на таа визија? Како компанија која

„Успехот ќе се случи бидејќи ќе направиме да се случи! Тимот на СН Осигурителен Брокер верува во својата визија!“ – Поли Думовска, референт за продажба, експозитура Ресен Прочитај повеќе... »