клиентот

клиентот

на сн

„Клиентот ни е на прво место!“ – Марта Ристевска – референт за продажба во СН Осигурителен Брокер

Утро, Петок и силна миризба на кафе низ канцелариите на СН Осигурителен Брокер. Ја привршуваме неделата и пред почетокот на последниот работен ден, разговараме со нашата колешка Марта Ристевска – референт за продажба во СН Осигурителен Брокер.  „Не постои пораз, освен да престанете да се обидувате.“ – Елберт Хабард. Марта се врти ли твојот свет […]

„Клиентот ни е на прво место!“ – Марта Ристевска – референт за продажба во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »

штити клиентот

Креирање стратегија и план – Ангажманот околу будење на свеста за осигурувањето како релевантна цел што го штити клиентот

Често се случува граѓаните да заборават и да не се свесни за фактот дека осигурувањето има особено значење и го штити клиентот Осигурувањето е неопходен дел од мозаикот кога го креираме секој ден и ја планираме нашата иднина. Тоа значи дека се фокусира кон длабоко разгледување на финансискиот план, а од тука претставува основа или

Креирање стратегија и план – Ангажманот околу будење на свеста за осигурувањето како релевантна цел што го штити клиентот Прочитај повеќе... »

СН Осигурителен Брокер се грижи за клиентот

Прифаќањето критики како можност за учење и раст – СН Осигурителен Брокер, компанија што секогаш се грижи за клиентот

Успешна компанија се грижи кон барањата на клиентот, а критиките се мотивација Во деловниот свет за креирањето на визијата која што една компанија ја има зацртано, од особено значење е прифаќањето на критиките. Истите се едни од најважните аспекти за успешен развој. Следењето на пазарот и неговото надминување, не значи само слепо уверување во своите

Прифаќањето критики како можност за учење и раст – СН Осигурителен Брокер, компанија што секогаш се грижи за клиентот Прочитај повеќе... »

SN Broker znae kako da obezbedi fer odnos so klientot СН Брокер знае како да обезбеди фер однос со клиентот

Интегритет и фер однос на секое поле – СН Осигурителен Брокер со мисија да обезбеди квалитетна врска со клиентот

Базирајќи се на фер однос и интегритет помеѓу различните страни, СН Осигурителен Брокер ја следи својата мисија. Исполнувањата на барањата на граѓаните е наша примарна цел. Но, услугите не би ни значеле ништо доколку го немаме изградено тој фер однос што ќе се обезбеди со клиентот. Вистината за она што го прикажуваме и фактите кои

Интегритет и фер однос на секое поле – СН Осигурителен Брокер со мисија да обезбеди квалитетна врска со клиентот Прочитај повеќе... »

sn broker stiti сн брокер штити

Може да ја имате најдобрата идеја на светот, но ако немате тим кој ќе ја следи, не сте успеале! – СН Осигурителен Брокер се искачи на врвот и останува таму да го штити клиентот!

СН Осигурителен Брокер започна од малку, а сега е на врвот и останува на улогата која го штити нашиот клинт Под следење на визијата не подразбираме само слепо набљудување на вашето его, туку и споделување на идеја. Идеја која реално треба да биде прифатена од сите. Се разбира под самиот термин (прифатена), мислиме на иста

Може да ја имате најдобрата идеја на светот, но ако немате тим кој ќе ја следи, не сте успеале! – СН Осигурителен Брокер се искачи на врвот и останува таму да го штити клиентот! Прочитај повеќе... »

kritiki klientot СН Осигурителен Брокер како одговорна компанија ги слуша барањата и потребите на клиентот

Прифаќањето на позитивни и негативни критики значи можност за поголем напредок – СН Осигурителен Брокер одговорна компанија што ги слуша барањата и потребите на клиентот

Како одговорна компанија, СН Осигурителен Брокер е секогаш на страната на клиентот. Прифаќањето на позитивните и негативните критики од негова страна е од особено значење. Укажувањето на грешките или на она што е добро, а и она што не е, значи дека компанијата може да се надоградува, да расте, да напредува. Од тука да ги

Прифаќањето на позитивни и негативни критики значи можност за поголем напредок – СН Осигурителен Брокер одговорна компанија што ги слуша барањата и потребите на клиентот Прочитај повеќе... »

клиентот и осигурителната компанија

Лојалност и фер однос со клиентот – Имепратив за нашата компанија, лидер во пазарот на осигурувањето во Македонија

Изградбата на доверба и лојалност кон клиентот е императив на осигурителната компанија Лојалноста и фер односот кон клиентот е клучна за конструирање на доверба. Етичкиот пристап и односливоста, се најважните методи кои оформуваат квалитетен однос помеѓу осигурителната компанија и клиентот. Понатаму, сето тоа резултира со успешен фидбек и разбирање на она што компанијата го нуди.

Лојалност и фер однос со клиентот – Имепратив за нашата компанија, лидер во пазарот на осигурувањето во Македонија Прочитај повеќе... »

грижата за клиентот

Социјалните норми за професионално однесување во деловниот свет – Грижата за клиентот се препознава и преку основниот бонтон

Бонтонот и грижата на агентот за осигурување кон клиентот Социјалните норми за однесувањето на личен и професионален план се менуваат. Но, сепак базичниот бонтон секогаш останува како фундамент кој ја пресликува грижата на еден човек од деловниот свет кон клиентот. Важно е да се забележе дека било кој бизнис е поврзан со луѓе. Иако, за

Социјалните норми за професионално однесување во деловниот свет – Грижата за клиентот се препознава и преку основниот бонтон Прочитај повеќе... »