тимот

тимот брокер

„Тимот е двигател на успешните компании“ – Александра Рeндевска, стручен соработник со сектор наплата во СН Осигурителен Брокер

„Не постои такво нешто како слабост. Постои само несвесна сила“. Ова утро разговараме со Александра Рендевска, стручен соработник во сектор наплата. Рендевска е дел од тимот на СН Осигурителен Брокер од 2020 година и неуморно гради успешна кариера. -Без колегијалност, не би постигнале ништо. Тимот е срцето на една компанија. – Ни рече Рeндевска, а …

„Тимот е двигател на успешните компании“ – Александра Рeндевска, стручен соработник со сектор наплата во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе… »

тимот на СН Осигурителен

Ангажманот од Тимот на СН Осигурителен Брокер игра клучна улога за да останеме на врвот – Марија Антоновска Божиновски, сектор финансии – сметководство

Петок, утро, кафе. Ве запознаваме со тимот на СН Осигурителен Брокер. Започнуваме со позитивна енергија и разговараме околу обврските кои не очекуваат за да ја заокружиме и оваа работна недела. Марија Антоновска Божиновски е дел од нашата успешна приказна. Дел од тимот на СН Осигурителен Брокер. Веќе четири години е дел од сектор финансии – …

Ангажманот од Тимот на СН Осигурителен Брокер игра клучна улога за да останеме на врвот – Марија Антоновска Божиновски, сектор финансии – сметководство Прочитај повеќе… »

безгрижен timot na sn osiguritelen broker тимот на сн брокер

„Нашата работа значи целосна поддршка кон клиентот кој треба да се чувствува сигурен и безгрижен во нашите раце!“ – Марјан Николоски, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер, експозитура Охрид

Убаво е кога го работиш тоа што го сакаш. Затоа што го кога го правиш тоа, немаш никаков притисок. Се чувствуваш одморен, наместо уморен и секако безгрижен и ослободен од стресни ситуации. Овој Петок сме на гости кај нашиот колега од експозитура на СН Осигурителен Брокер во Охрид. Разговараме со Марјан Николоски, референт за продажба. …

„Нашата работа значи целосна поддршка кон клиентот кој треба да се чувствува сигурен и безгрижен во нашите раце!“ – Марјан Николоски, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер, експозитура Охрид Прочитај повеќе… »

Марија Биљановска Петроска, администратор во сектор сточарство во СН Осигурителен Брокер

„Ако не сме свесни за ризикот, она што го сакаме може да прекине да расте!“ – Марија Биљановска Петроска, администратор во сектор сточарство во СН Осигурителен Брокер

Петок и утринско кафе за будење. Уште еден работен ден во дирекцијата на СН Осигурителен Брокер во Битола. Разговараме со нашата драга колешка Марија Биљановска Петроска – администратор во сектор сточарство во СН Осигурителен Брокер. Го започнавме разговорот со ентузијазам и веднаш разговараме за амбицијата. Иако е Петок, а после неколку часови работа следи викенд, …

„Ако не сме свесни за ризикот, она што го сакаме може да прекине да расте!“ – Марија Биљановска Петроска, администратор во сектор сточарство во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе… »

ризикот постои - Розика Крстеска, дел од тимот на СН Брокер - Кичево

„Добриот план, не би успеал доколку не би го осигурале! Свесноста дека ризикот постои е секогаш дел од него!“ – Розика Крстеска, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер, експозитура Кичево

Петочно утро на кафе во падините на планината Бистра. Се наоѓаме во градот кој лежи во Кичевската котлина. Во Кичево, градот со преродбенички дух и посебна авангардност. Уживаме во пријатна атмосфера и убаво друштво на нашата колешка Розика Крстеска – референт за продажба во експозитурата на СН Осигурителен Брокер – Кичево. „Добриот план, не би успеал доколку …

„Добриот план, не би успеал доколку не би го осигурале! Свесноста дека ризикот постои е секогаш дел од него!“ – Розика Крстеска, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер, експозитура Кичево Прочитај повеќе… »

Даме Блажески, експозитура Охрид СН Брокер

Даме Блажески, референт за продажба и раководител на експозитура Охрид – Гордо стојам зад фактот дека нашиот тим е комплетно посветен и амбициозен

Петочно утро на брегот на нашиот бисер, Охридското езеро. Се наоѓаме во нашата експозитура во Охрид и разговараме со тимот на СН Осигурителен Брокер. Како лидер во пазарот на осигурувањето, докажуваме дека нашата компанија постојано расти и се раширува. Утринско кафе со Даме Блажески, референт за продажба и раководител на експозитура Охрид. Даме кој беше …

Даме Блажески, референт за продажба и раководител на експозитура Охрид – Гордо стојам зад фактот дека нашиот тим е комплетно посветен и амбициозен Прочитај повеќе… »

Timot na SN Osiguritelen Broker

Успехот не доаѓа од зоната на комфор! – Добро познати цитати кои го мотивираат тимот на СН Осигурителен Брокер

Започнавме со визија, креиравме план и никогаш не се откажуваме. Тимот на СН Осигурителен Брокер, континуирано работи на одржување на нашите цели и упорноста е она што не одликува. Креираме стабилни и трајни вредности и обезбедуваме врвен квалитет и осигурување. Она што не одржува е постојаната мотивација. Претендираме кон неколку цитати кои не водат кон …

Успехот не доаѓа од зоната на комфор! – Добро познати цитати кои го мотивираат тимот на СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе… »

ФРОСИНА ГАГОВСКИ – СЕКТОР НАПЛАТА во СН Брокер

ФРОСИНА ГАГОВСКИ – СЕКТОР НАПЛАТА: СН Осигурителен Брокер секогаш е на страна на граѓаните, стремиме кон професионална посветеност и фер однос со нашите клиенти

Петок, утро и кафе со колегите. На разговор со Фросина Гаговски, сектор наплата во СН Осигурителен Брокер. Фросина е дел од нашата компанија веќе добри четири години. Своето место го пронаоѓа токму во нашата СН приказна, во сектор наплата. За нашата колешка, би рекле дека совршено се вклопува во работењето и градењето на деловната визија …

ФРОСИНА ГАГОВСКИ – СЕКТОР НАПЛАТА: СН Осигурителен Брокер секогаш е на страна на граѓаните, стремиме кон професионална посветеност и фер однос со нашите клиенти Прочитај повеќе… »

Нашиот тим се фокусира на решението, а не на проблемот

„Нашиот тим се фокусира на решението, а не на проблемот!“-Дрита Расимоска, Сектор Финансии -сметководство – СН Осигурителен брокер

Нашата компанија го разбира трудот на тимот и знае дека токму тој е клучот за еден успех. Нашиот тим знае да го пронајде решението и за најтешките проблеми. Во зародишот на оваа СН приказна што продолжува да брилира и овој Петок, најпрво го пиеме првото утринско кафе и се подготвуваме за работа. Денес, разговараме со …

„Нашиот тим се фокусира на решението, а не на проблемот!“-Дрита Расимоска, Сектор Финансии -сметководство – СН Осигурителен брокер Прочитај повеќе… »

Сања Драгарска референт за продажба во СН осигурителен брокер

„Стратегијата е во следење на принципите, но продуктивноста е последица на тимската работа“ – Сања Драгарска, референт на продажба во СН Осигурителен брокер

„Продуктивноста е последица на тимската работа“ – Сања Драгарска, референт на продажба во СН осигурителен брокер Тимот е рефлексија на развојот на цела една компанија. Тимот е олицетворение на визијата што се креирала уште на самиот почеток. Денес е Петок, а ние разговараме со Сања Драгарска, референт на продажба во СН Осигурителен Брокер. Беспрекорна во …

„Стратегијата е во следење на принципите, но продуктивноста е последица на тимската работа“ – Сања Драгарска, референт на продажба во СН Осигурителен брокер Прочитај повеќе… »