тимот на сн осигурителен брокер

тимот на сн осигурителен брокер

„Да се работи и да се сака тоа што се работи!“ - Љупчо Поповски – Aсистирање при реализација на оштетни побарувања, сектор штети

„Да се работи и да се сака тоа што се работи!“ – Љупчо Поповски – Aсистирање при реализација на оштетни побарувања, сектор штети

СН приказната е автентична, има посебен потпис и авторитет кој е евидентен на пазарот на осигурувањето. Кога се работи она што се сака, фокусот е смел без никаква опструкција. A тимот е оној кој ги создава темелите, кој гради успех, кој ја реализира визијата. Денес го пиеме утринското кафе со Љупчо Поповски. Во СН Осигурителен Брокер, […]

„Да се работи и да се сака тоа што се работи!“ – Љупчо Поповски – Aсистирање при реализација на оштетни побарувања, сектор штети Прочитај повеќе... »

Тимот на СН Осигурителен Брокер Трајанка Пандева

„Верувај во личноста што ја креираш, затоа што добрите работи сакаат време! “ – Тимот на СН Осигурителен Брокер – Трајанка Пендева, администратор/референт за осигурување

Тимот на СН Осигурителен Брокер цврсто чекори кон успехот. Нашите мотивациски цитати секогаш пулсираат во едно. Тоа се вика верување. Верување дека ќе останеме да бидеме лидери, дека ќе се исполнат уште поголеми таргети и цели, визија и обврска која е секогаш од страна на клиентот и која е наша обврска и мора да ја

„Верувај во личноста што ја креираш, затоа што добрите работи сакаат време! “ – Тимот на СН Осигурителен Брокер – Трајанка Пендева, администратор/референт за осигурување Прочитај повеќе... »

одговорност, достапност

Градењето на квалитетен тим води кон одговорност и достапност за одговор на барањата на клиентот

Функционален тим значи поголема можност за постигнување таргетирана цел и поголема одговорност и достапност кон потребите на клиентот Една компанија, не би била успешна доколку тимот не работи заедно, наоѓајќи конкретна солуција и за најтешките проблеми. Сето тоа, води кон подобрување на задачите на начин што вработените стануваат достапни кон барањата на клиентот. Од своја

Градењето на квалитетен тим води кон одговорност и достапност за одговор на барањата на клиентот Прочитај повеќе... »

грижата за клиентот

Социјалните норми за професионално однесување во деловниот свет – Грижата за клиентот се препознава и преку основниот бонтон

Бонтонот и грижата на агентот за осигурување кон клиентот Социјалните норми за однесувањето на личен и професионален план се менуваат. Но, сепак базичниот бонтон секогаш останува како фундамент кој ја пресликува грижата на еден човек од деловниот свет кон клиентот. Важно е да се забележе дека било кој бизнис е поврзан со луѓе. Иако, за

Социјалните норми за професионално однесување во деловниот свет – Грижата за клиентот се препознава и преку основниот бонтон Прочитај повеќе... »

Sn Broker Bitola

Го запознаваме тимот на СН Oсигурителен брокер – Татијана Николовска, Референт за продажба – Тетово

Полека завршува работната недела, а ние петочно задовoлни од исполнетите обврски, разговараме со тимот, делиме мислења, правиме нови планови. Меѓу другото, со утринско кафе, ве запознаваме со тимот на СН Oсигурителен брокер. Зборуваме со Татијана Николовска, референт за продажба од нашата експозитура во Тетово. Исклучителен работник, амбициозна жена, голем човек што совршено се вклопува во

Го запознаваме тимот на СН Oсигурителен брокер – Татијана Николовска, Референт за продажба – Тетово Прочитај повеќе... »