СН Осигурителен Брокер

СН Осигурителен Брокер

Александра Дуковски, шеф на кабинет на извршни директори: „Соработката е елементарен постулат за да бидеме успешен тим!“

Петочно утро и еден пријатен разговор со нашата колешка Александра Дуковски. Дуковски е шеф на кабинет на извршни директори во СН Осигурителен Брокер и е навистина неизбежен дел од нашето семејство. „Да си дел од една толку моќна компанија која навистина е лидер на пазарот на осигурувањето е привилегија.“ . – Започна Дуковски, а на нашето […]

Александра Дуковски, шеф на кабинет на извршни директори: „Соработката е елементарен постулат за да бидеме успешен тим!“ Прочитај повеќе... »

ПОРШЕ Вуков

ТРКАЧКОТО ПОРШЕ НА ВУКОВ ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД МАКЕДОНСКАТА ПУБЛИКА

ТРКАЧКОТО ПОРШЕ НА ВУКОВ ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД МАКЕДОНСКАТА ПУБЛИКА – СН Осигурителен брокер АД Битола и СН Мото центарот во Скопје, како дел од СН Групацијата, во улога на генерални спонзори. Тие обезбедија поддршка за учеството на Вуков на годинашниот Порше Супер Куп. Викендот македонската публика имаше ексклузивна можност одблиску да го погледне тркачкото возило на

ТРКАЧКОТО ПОРШЕ НА ВУКОВ ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД МАКЕДОНСКАТА ПУБЛИКА Прочитај повеќе... »

rizik свесни за ризикот

Да ризикуваме или да сме свесни за ризикот? Што добиваме од едното, а што од другото?

Често пати се споменува правилото: Ако не ризикуваме, нема да добиеме? Тука, би се запрашале: Да ризикуваме или да сме свесни за ризикот? Ризикот и свесноста за истиот, се во некоја тенка корелација. Но, од тука би го поставиле прашањето дали се тие два поими различни? Секако дека понекогаш мора да ризикуваме. Но, што ако

Да ризикуваме или да сме свесни за ризикот? Што добиваме од едното, а што од другото? Прочитај повеќе... »

штити клиентот

Креирање стратегија и план – Ангажманот околу будење на свеста за осигурувањето како релевантна цел што го штити клиентот

Често се случува граѓаните да заборават и да не се свесни за фактот дека осигурувањето има особено значење и го штити клиентот Осигурувањето е неопходен дел од мозаикот кога го креираме секој ден и ја планираме нашата иднина. Тоа значи дека се фокусира кон длабоко разгледување на финансискиот план, а од тука претставува основа или

Креирање стратегија и план – Ангажманот околу будење на свеста за осигурувањето како релевантна цел што го штити клиентот Прочитај повеќе... »

Наташа Илиевска - Сектор администрација, опслужување на експозитури, СН Осигурителен Брокер

„На крај, најважно е да знаеме дека назад имаме успешно сработен ден“ – Наташа Илиевска – Сектор администрација, опслужување на експозитури, СН Осигурителен Брокер

Запознајте го тимот на СН осигурителен Брокер: Наташа Илиевска – Сектор администрација, опслужување на експозитури Позитивна енергија, упорност и амбициозност. Три нешта кои започнуваме да ги дискутираме овој петок. И иако е крај на неделата, нашиот тим сеуште со полна пареа работи и ги исполнува обврските. Денес, на утринско кафе сме со нашата колешка Наташа

„На крај, најважно е да знаеме дека назад имаме успешно сработен ден“ – Наташа Илиевска – Сектор администрација, опслужување на експозитури, СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »

Што значи одговорност? - Секој успех на СН Осигурителен Брокер е знак за повеќе

Што значи одговорност за една осигурителна компанија?

Одговорност значи да бидеме истрајни во нашите одлуки. Да стоиме достоинствено кон сето она што сме го замислиле и што го креираме. Одговорноста значи правилен однос со клиентите. Значи подобрување на услугите и континуирано чекорење без никаков застој. Одговорност значи таргетирање на конкретна цел и прифаќање на конкурентниот пазар. Од тука, одговорноста кон нашите осигуреници

Што значи одговорност за една осигурителна компанија? Прочитај повеќе... »

тимот

„Посветеноста и придонесот на тимот, ја исполнуваат визијата. Ако го нема тоа, не би постоел успех!“ – Митко Атанасов, раководител на платен промет, сектор финансии и сметководство

„Посветеноста и придонесот на тимот, ја исполнуваат визијата. Ако го нема тоа, не би постоел успех!“ – Митко Атанасов дел од тимот на СН Осигурителен Брокер Упорност, амбиција и љубов кон работата. Тимот на СН Осигурителен Брокер е оној кој стои зад оваа визија. Заедно креираме успешна приказна, а резултатот кој не позиционира како лидер

„Посветеноста и придонесот на тимот, ја исполнуваат визијата. Ако го нема тоа, не би постоел успех!“ – Митко Атанасов, раководител на платен промет, сектор финансии и сметководство Прочитај повеќе... »

Осигурувањето при транспорт

Осигурувањето при транспорт – Инвестиција во безбедност и непрекинатост на преносот на стоки

Обединувајќи ги најважните аспекти поврзани со насловот, ја потенцираме важноста и круцијалниот однос кој го градиме во контекст на современото општество. Во контекст на современата економија и свест кон динамичното современо функционирање и живеење. Есенцијално е да се сфати дека она што го испраќаме, треба да се пренесе и да стигне безбедно во рацете на

Осигурувањето при транспорт – Инвестиција во безбедност и непрекинатост на преносот на стоки Прочитај повеќе... »

СН осигурителен

И оваа година осигурајте го вашето УТРЕ – СН Осигурителен Брокер секогаш на ваша страна!

Започнуваме со полна пареа и една мисла која го одржува тимот на СН Осигурителен Брокер: „Секогаш имате некој кој е на ваша страна!“ Секој старт е тежок. На секој почеток е тешко да го создадеш и да го направиш првиот чекор. 2024 година е нов почеток. За нас, значи уште еден чекор на пат кон

И оваа година осигурајте го вашето УТРЕ – СН Осигурителен Брокер секогаш на ваша страна! Прочитај повеќе... »

СН Осигурителен Брокер

Предновогодишни цитати од тимот на СН Осигурителен Брокер – Уживајте во новата година, но не заборавајте дека ризиците пoстојат!

Доаѓа една нова година, нови предизвици. Нови бели листови чекаат да ги испишете и да создадете најубави спомени. Како општествено одговорни, стремиме кон континуирана свесност најпрво за себе си. Од тука, штом се „разбудиме“ и знаеме кои сме, доаѓа време да дејствуваме со тоа што ќе се заштитиме. Тимот на СН Осигурителен Брокер ви ја

Предновогодишни цитати од тимот на СН Осигурителен Брокер – Уживајте во новата година, но не заборавајте дека ризиците пoстојат! Прочитај повеќе... »