СН ГРУПАЦИЈАТА

СН ГРУПАЦИЈАТА

СН Групацијата со поддршка на Џез Фабрика Фестивалот

СН Групацијата во рамките на стратегијата за општествена одговорност обезбеди поддршка за годинашното издание на Џез фабрика фестивалот. Групацијата има долга традиција на поддршка на проекти од областа на културата вклучувајќи повеќе фестивали и културни настани. „Особена чест и задоволство ни е да го поддржиме годинашното издание на џез фестивалот. Истиот годинава во Битола ќе […]

СН Групацијата со поддршка на Џез Фабрика Фестивалот Прочитај повеќе... »

СН Групацијата

СН Групацијата ги претстави кариерните можности

СН Групацијата се претстави на Саемот за вработување и практиканство на Технички Факултет–Битола во соработка со бизнис секторот. Презентации имаа СН Сообраќаен центар и СН Осигурителен Брокер АД Битола. Двете се дел од СН групацијата во која се поврзуваат знаењето и практиката. „На настанот ги претставивме услугите кои ги нудиме како СН групација. Ги претставивме

СН Групацијата ги претстави кариерните можности Прочитај повеќе... »

СН Групацијата ќе се претстави на Саемот за вработување

СН Групацијата, во чиј состав се најголемото брокерско друштво од областа на осигурувањето СН Осигурителен Брокер и СН Сообраќајниот центар, ќе ги претстави можностите за младите на Саемот за вработување и практиканство. Саемот ќе се одржи на 27 март на Техничкиот факултет во Битола. На ваков начин компаниите ја презентираат својата дејност. Студентите имаат можност

СН Групацијата ќе се претстави на Саемот за вработување Прочитај повеќе... »

SN GRUPACIJA СН ГРУПАЦИЈА

Ученици од СОУ „Таки Даскало“ Битола на практична настава во СН Групација

Како општествено одговорна компанија и компанија која што го почитува и вреднува потенцијалот на младите, СН Групација ги отвори вратите за одржување на практичната настава на учениците од СОУ „Таки Даскало“ Битола. На учениците им беше овозможено да се запознаат со работата на СН Сообраќаен центар Битола. Токму тука се наоѓа една од најмодерните станици

Ученици од СОУ „Таки Даскало“ Битола на практична настава во СН Групација Прочитај повеќе... »