одговорност

одговорност

Што значи одговорност? - Секој успех на СН Осигурителен Брокер е знак за повеќе

Што значи одговорност за една осигурителна компанија?

Одговорност значи да бидеме истрајни во нашите одлуки. Да стоиме достоинствено кон сето она што сме го замислиле и што го креираме. Одговорноста значи правилен однос со клиентите. Значи подобрување на услугите и континуирано чекорење без никаков застој. Одговорност значи таргетирање на конкретна цел и прифаќање на конкурентниот пазар. Од тука, одговорноста кон нашите осигуреници […]

Што значи одговорност за една осигурителна компанија? Прочитај повеќе... »

одговорност

Осигурувањето е лична одговорност, принцип и одлика на успешните!

Ризиците постојат и подготовката за неминовни последици значи одговорност. Од тука осигурувањето значи лична одговорност и принцип. Во свет во кој динамично живееме и сме сведоци на брзи промени во секое поле и во свет каде сакаме да бидеме во континуиран конкурентен чекор со сите тие светски напредоци и трендови, успешните луѓе се свесни дека

Осигурувањето е лична одговорност, принцип и одлика на успешните! Прочитај повеќе... »

штедење

Штедење и одгoворност– Приоритет на успешните родители

Како две клучни карактеристики што дефинираат еден успешен родител, се одговорноста кон вашите деца и штедење за нив. Ова се основите врз кои се гради еден успешен, спокоен и мирен живот кој ветува безгрижност. Со суштинско значење, поентираат и се насочуваат кон финансиска сигурност, стабилност на семејството, обезбедувајќи светла иднина. Штедење како основа за здрави

Штедење и одгoворност– Приоритет на успешните родители Прочитај повеќе... »

одговорност, достапност

Градењето на квалитетен тим води кон одговорност и достапност за одговор на барањата на клиентот

Функционален тим значи поголема можност за постигнување таргетирана цел и поголема одговорност и достапност кон потребите на клиентот Една компанија, не би била успешна доколку тимот не работи заедно, наоѓајќи конкретна солуција и за најтешките проблеми. Сето тоа, води кон подобрување на задачите на начин што вработените стануваат достапни кон барањата на клиентот. Од своја

Градењето на квалитетен тим води кон одговорност и достапност за одговор на барањата на клиентот Прочитај повеќе... »

грешките

СН Осигурителен Брокер: Грешките како мотивација за раст и напредок!

Грешките се составен дел од работата. Но, која е нивната цена? Има ли граници за тоа до каде една грешка може да стигне и која би била штетата околу истата? Одговорноста е неминовен и составен дел од работата на една компанија.„Ако го даваме најдоброто од себе, тогаш ние сме успешни. Успехот е максимално искористување на

СН Осигурителен Брокер: Грешките како мотивација за раст и напредок! Прочитај повеќе... »

потенцијалот на младите во СН Осигурителен брокер, како општествено одговорна компанија

Младите се незаменлив дел од креирањето на успешна компанија – СН Осигурителен Брокер го препознава нивниот потенцијал

Младите се незаменлив дел од креирањето на успешна компанија Компаниите кои стремат кон високи резултати и усовршување во својата дејност, знаат да го почитуваат и препознаат потенцијалот на младите. Младите се незаменлив дел од креирањето на успешна компанија. Како општествено одговорни, СН Осигурителен брокер, ја почитува и поддржува иновативноста на младиот иден кадар. Според нас,

Младите се незаменлив дел од креирањето на успешна компанија – СН Осигурителен Брокер го препознава нивниот потенцијал Прочитај повеќе... »