Нашата мисија се задоволни клиенти – интервју со м-р Николина Таневска, раководител на секторот за финансии во СН Осигурителен брокер АД Битола

СН Осигурителен брокер АД Битола е компанија основана пред скоро 3 години, на крајот на 2014 година, односно почна...

Прочитај повеќе

Кои се предностите да се работи со брокер – интервју со Христо Кондовски, СН Осигурителен Брокер АД Битола

Извадок од интервјуто на Христо Кондовски за бизнис магазинотЕкономија и бизнис СН Осигурителен Брокер важи за друштво со брз...

Прочитај повеќе

Награда за СН Осигурителен брокер во областа на осигурувањето на манифестацијата „Најуспешни битолчани“

Признанието како победник во областа на осигурувањето на манифестацијата „Најуспешни битолчани“ за 2016 година во областа на осигурувањето го...

Прочитај повеќе