timot

timot

osiguruvanje zivot i nezivot

Упорноста и посветеноста се мои основни двигатели – Благица К. Тодорова, дел од тимот на СН Осигурителен брокер, сектор осигурување во живот и неживот

Благица Коцева Тодорова, во СН Осигурителен Брокер е задолжена за делот на осигурување живот и неживот. Тодорова е успешна и амбициозна! Во нејзино присуство човек има чувство дека може да направи и да постигне сѐ! Кога би зборувале за неа, помислуваме на совршен спој на знаење, енергија, мотивираност. Коцева свесно ги остварува соништата. Знае да […]

Упорноста и посветеноста се мои основни двигатели – Благица К. Тодорова, дел од тимот на СН Осигурителен брокер, сектор осигурување во живот и неживот Прочитај повеќе... »

осигурување животни

„Успешен си кога си ја сакаш твојата професија!“ – Бурим Јашаровски, дел од тимот на СН Осигурителен брокер

Денес сме на кафе пауза со нашиот колега Бурим Јашаровски, дел од мозаикот на успешната приказна на СН Осигурителен брокер, без кој нашиот тим не би бил сѐ. Имено, Бурим е нашиот вработен во секторот за осигурување на сточен фонд. За неговата работа, нашиот колега ги истакнува придобивките од осигурување на животни: „Животните и домашните

„Успешен си кога си ја сакаш твојата професија!“ – Бурим Јашаровски, дел од тимот на СН Осигурителен брокер Прочитај повеќе... »

Приватно здравствено осигурување

„Чувството дека сум придонела за животите на луѓето околу мене, е мојот мотив!“ – Наташа Спанџевска – Сектор за приватно здравствено осигурување!

Страст. Тоа е тајната на секоја врвна кариера, а токму ова е местото од каде се раѓа успешната приказна СН Осигурителен брокер. Штом  влегуваш во просториите на СН, ти пулсира некоја амбициозна мисла низ глава. Чувствуваш мотивација и позитива што знае да остане и после работа во текот на денот.  Некаде низ првите часови на

„Чувството дека сум придонела за животите на луѓето околу мене, е мојот мотив!“ – Наташа Спанџевска – Сектор за приватно здравствено осигурување! Прочитај повеќе... »