сн осигурителен брокер

сн осигурителен брокер

pandemijata пандемијата осигурувањето

Како потсетување: Kолку искуството со пандемијата ја разбуди свеста кај граѓаните околу осигурувањето

Импликации на Пандемијата COVID-19 за Осигурителната Индустрија. Како пандемијата на COVID-19 влијаеше на осигурителната индустрија и како се променија практиките и потребите на клиентите? Колку тоа искуство ја разбуди свеста кај граѓаните околу осигурувањето. Сите бевме сведоци за пандемијата која докажа дека непредвидливите ситуации се случуваат. Колку и да планираме, постојат одредените ризици кои евидентно […]

Како потсетување: Kолку искуството со пандемијата ја разбуди свеста кај граѓаните околу осигурувањето Прочитај повеќе... »

Грижата за здравјето е клучна за современата деловна жена

Грижата за здравјето – Kлучна за современата деловна жена

Грижата кон сопственото здравје е основа за градење на успешен деловен план Динамичното и брзо живеење, рапидниот развој на технологијата и константниот напор да бидеме во чекор со истиот, се разбира носат свои последици. Тоа секако се чувствува кај секој поединец. Со акцент кон понежниот пол, поконкретно на деловните жени, би рекле дека мултитаскингот е

Грижата за здравјето – Kлучна за современата деловна жена Прочитај повеќе... »

Марија Биљановска Петроска, администратор во сектор сточарство во СН Осигурителен Брокер

„Ако не сме свесни за ризикот, она што го сакаме може да прекине да расте!“ – Марија Биљановска Петроска, администратор во сектор сточарство во СН Осигурителен Брокер

Петок и утринско кафе за будење. Уште еден работен ден во дирекцијата на СН Осигурителен Брокер во Битола. Разговараме со нашата драга колешка Марија Биљановска Петроска – администратор во сектор сточарство во СН Осигурителен Брокер. Го започнавме разговорот со ентузијазам и веднаш разговараме за амбицијата. Иако е Петок, а после неколку часови работа следи викенд,

„Ако не сме свесни за ризикот, она што го сакаме може да прекине да расте!“ – Марија Биљановска Петроска, администратор во сектор сточарство во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »

digitalen svet osiguritelen pazar осигурителен пазар

Дигитализацијата – Kомплементарен фактор кој ја диктира и помага комуникацијата со клиентите во осигурителниот пазар

Живееме во динамично општество каде очигледни се брзорастечките пробивања од страна на технологијата. Иновациите се очигледни и трендовите се фуриозни, а наша задача е истите, постојано да ги следиме. Се разбира, целта на СН Осигурителен Брокер, најуспешнит лидер на осигурителниот пазар во Македонија, е да можеме да овозможиме полесна комуникација со клиентот. Во денешниот свет,

Дигитализацијата – Kомплементарен фактор кој ја диктира и помага комуникацијата со клиентите во осигурителниот пазар Прочитај повеќе... »

штедење

Штедење и одгoворност– Приоритет на успешните родители

Како две клучни карактеристики што дефинираат еден успешен родител, се одговорноста кон вашите деца и штедење за нив. Ова се основите врз кои се гради еден успешен, спокоен и мирен живот кој ветува безгрижност. Со суштинско значење, поентираат и се насочуваат кон финансиска сигурност, стабилност на семејството, обезбедувајќи светла иднина. Штедење како основа за здрави

Штедење и одгoворност– Приоритет на успешните родители Прочитај повеќе... »

услугите

Мотивиранитe вработени и позитивната работна атмосфера – Фундамент за зголемување на квалитетот на услугите

Квалитетот на услугите се зголемува кога имаме мотивирани вработени и позитивна работна атмосфера. Како едни од главните фактори за постигнување неминовен успех, во нашата компанија, некаде на пиедестал, ја акцентираме мотивацијата и позитивната работна атмосфера. Како компанија која се задржува на врвот, како двигател лидер во пазарот на осигурувањето во Македонија, веруваме дека со тоа,

Мотивиранитe вработени и позитивната работна атмосфера – Фундамент за зголемување на квалитетот на услугите Прочитај повеќе... »

Нашиот тим се фокусира на решението, а не на проблемот

„Нашиот тим се фокусира на решението, а не на проблемот!“-Дрита Расимоска, Сектор Финансии -сметководство – СН Осигурителен брокер

Нашата компанија го разбира трудот на тимот и знае дека токму тој е клучот за еден успех. Нашиот тим знае да го пронајде решението и за најтешките проблеми. Во зародишот на оваа СН приказна што продолжува да брилира и овој Петок, најпрво го пиеме првото утринско кафе и се подготвуваме за работа. Денес, разговараме со

„Нашиот тим се фокусира на решението, а не на проблемот!“-Дрита Расимоска, Сектор Финансии -сметководство – СН Осигурителен брокер Прочитај повеќе... »

грешките

СН Осигурителен Брокер: Грешките како мотивација за раст и напредок!

Грешките се составен дел од работата. Но, која е нивната цена? Има ли граници за тоа до каде една грешка може да стигне и која би била штетата околу истата? Одговорноста е неминовен и составен дел од работата на една компанија.„Ако го даваме најдоброто од себе, тогаш ние сме успешни. Успехот е максимално искористување на

СН Осигурителен Брокер: Грешките како мотивација за раст и напредок! Прочитај повеќе... »

општествено одговорна компанија

Што значи да се биде општествено одговорна компанија

Фактори и принципи на една општествено одговорна компанија Што значи да се биде општествено одговорна компанија? За да се одговори прецизно на ова прашање, потребно е да се земат во предвид неколку фактори и принципи. Принципи кон кои компанијата задолжително треба да се насочи, следи и почитува. Етичките стандарди се она првичното кон кое треба

Што значи да се биде општествено одговорна компанија Прочитај повеќе... »

Лидерот како основа за успехот на компаниите

Лидерството како основа за успехот на компаниите

За една компанија да финишира во успешна и да го достигне врвот, неопходна е позицијата на лидерот кој ќе ја води целокупната организација до посакуваната цел. Кулминацијата се разбира дека е остварување на плановите, идеите и желбата. Апро по, сѐ, започнува со добар план и трае како мотивациска претензија за уште повеќе. Лидерот е една

Лидерството како основа за успехот на компаниите Прочитај повеќе... »