Подарок полиса за животно осигурување со комплетна регистрација на возило во СН Мото Центар

Подарок полиса – Промотивно со секоја комплетна регистрација на возило во СН Мото Центарот добивате ГРАТИС Полиса за животно осигурување со осигурена сума од 90.000 денари.

Осигурувањето покрива ризик смрт од болест со вклучено покритие за Ковид 19.

Акцијата е на СН Мото Центарот во соработка со СН Осигурителен Брокер АД Битола и Триглав Осигурување Живот.

СН Мото Центарот е лоциран на улица Калош Дани број 22, Момин Поток-Карпош во Скопје. Се работи за нова и современа станица за технички преглед. Истата ги задоволува највисоките европски стандарди во функција на поголема безбедност во сообраќајот.

Покрај технички преглед, во СН Мото Центарот возачите можат да ги добијат сите услуги поврзани со регистрација на возила, Хомологација, А-тест, ПТЕУ, АДР, Цемт сертификати, Меѓународна возачка дозвола, Полномошно и Пошта.

Преку шалтер на СН Осигурителен Брокер АД Битола се нудат и сите видови осигурување, вклучително автоодговорност, зелен картон, патничко и здравствено осигурување.

Акцијата, со која со секоја комплетна регистрација на возило во СН Мото Центарот добивате гратис полиса за животно осигурување со осигурена сума од 90.000 денари, трае до 31.07.2023.

СН МОТО ЦЕНТАР

📌 Ул.Калош Дани број 22, Момин Поток, Карпош, Скопје

📞 076 666 607

Подарок полиса за животно осигурување

Акцијата предвидува подарок полиса за животно осигирување затоа што животот е најскапоценото нешто што го поседува секој човек. Затоа треба квалитетно и правилно да се заштити. Токму од таа причина треба да се пристапи кон она што се нарекува „осигурување на живот“.

За жал, ризиците се неизбежен и составен дел од нашето секојдневие. Одговорно е да знаеме како да го чуваме и штитиме животот. Радоста доаѓа од успехот, а успехот е резултат на сето она што сте го граделе. Но, ако не го чувате она што сте го постигнале и она што стремите да го постигнете и ако едноставно дозволите скалилата под вас да се рушат, тогаш не би ја почувствувале сатисфакцијата од целта.

Со подарок полиса за животно осигурување СН Осигурителен Брокер настојува да придонесе кон поголема сигурност на своите клиенти.

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *