General

General

касичка детско осигурување

Касичка – детско осигурување со штедење

СН Осигурителен Брокер АД Битола во соработка со Триглав Осигурување Живот АД, Скопје ви го претставува пакетот Касичка – детско осигурување со штедење почнувајќи од 1000 денари месечно. Пакет за сигурно детство Сигурноста на детето е највисок приоритет за секој родител. Поседувањето на полиса за осигурување на живот е еден од најдобрите начини да се […]

Касичка – детско осигурување со штедење Прочитај повеќе... »

Битола отворен град

Битола отворен град 2023 и годинава со поддршка од СН Осигурителен Брокер

Битола Отворен град, меѓународниот арт фестивал во организација на МКЦ Битола, и оваа година доби поддршка од СН Осигурителен Брокер АД Битола како општествено одговорна компанија. Битола отворен град 2023 ПРОГРАМА Денес започнува БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД фестивалот кој секое лето ја обојува и збогатува битолската културна сцена, анимирајќи голем број млади луѓе, како и огромна

Битола отворен град 2023 и годинава со поддршка од СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »

подарок полиса

Подарок полиса за животно осигурување со комплетна регистрација на возило во СН Мото Центар

Подарок полиса – Промотивно со секоја комплетна регистрација на возило во СН Мото Центарот добивате ГРАТИС Полиса за животно осигурување со осигурена сума од 90.000 денари. Осигурувањето покрива ризик смрт од болест со вклучено покритие за Ковид 19. Акцијата е на СН Мото Центарот во соработка со СН Осигурителен Брокер АД Битола и Триглав Осигурување

Подарок полиса за животно осигурување со комплетна регистрација на возило во СН Мото Центар Прочитај повеќе... »