тимот на СН Осигурителен

Ангажманот од Тимот на СН Осигурителен Брокер игра клучна улога за да останеме на врвот – Марија Антоновска Божиновски, сектор финансии – сметководство

Петок, утро, кафе. Ве запознаваме со тимот на СН Осигурителен Брокер. Започнуваме со позитивна енергија и разговараме околу обврските кои не очекуваат за да ја

Прочитај повеќе
сигурен

Заедно до Врвот! Верување, визија и успешна приказна: СН Осигурителен брокер – Вашиот сигурен партнер

СН Осигурителен брокер – Вашиот сигурен партнер кој е секогаш на ваша страна Како круцијална за еден успешен процес кој стреми кон врвот, секогаш се

Прочитај повеќе
осигурителната индустрија.

Запознавање на младите со осигурителната индустрија: Клучно за нивната финансиска свест

Младите треба добро да се запознаат со осигурителната индустрија, за кога ќе станат возрасни да ја препознаат неопходноста од  него Доколку ги следиме трендовите, од

Прочитај повеќе
СН Осигурителен Брокер се грижи за клиентот

Прифаќањето критики како можност за учење и раст – СН Осигурителен Брокер, компанија што секогаш се грижи за клиентот

Успешна компанија се грижи кон барањата на клиентот, а критиките се мотивација Во деловниот свет за креирањето на визијата која што една компанија ја има

Прочитај повеќе