Деловен свет – Занимливости

Timot na SN Osiguritelen Broker

Успехот не доаѓа од зоната на комфор! – Добро познати цитати кои го мотивираат тимот на СН Осигурителен Брокер

Започнавме со визија, креиравме план и никогаш не се откажуваме. Тимот на СН Осигурителен Брокер, континуирано работи на одржување на нашите цели и упорноста е она што не одликува. Креираме стабилни и трајни вредности и обезбедуваме врвен квалитет и осигурување. Она што не одржува е постојаната мотивација. Претендираме кон неколку цитати кои не водат кон …

Успехот не доаѓа од зоната на комфор! – Добро познати цитати кои го мотивираат тимот на СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе… »

фокус кон животот

„Каде треба да биде вашиот фокус?“ – Што е најважно и зошто треба да се осигурате?

Светот е полн со предизвици и неизвесности, па како индивидуи често се дефокусираме од значајните места и забораваме на она што е најважно. Каде е вашиот фокус и каде навистина треба да биде ако сакаме да бидеме успешни на секое поле? Животот е крајната цел. Нашиот фокус треба да биде концентриран токму кон него. Кон …

„Каде треба да биде вашиот фокус?“ – Што е најважно и зошто треба да се осигурате? Прочитај повеќе… »

погодна клима решение

„Лесно е да си успешен во услови на погодна клима, но што кога непредвидливи фактори делуваат врз процесот?“ – СН Осигурителен брокер успешен и во најтешките времиња

„Лесно е да функционираш во време кога околу тебе нема нити една препрека! Но, што се случува кога на тој пат нема погодна клима?“ Што е успешна компанија? Успехот се гради врз основа на тимскиот процес, работа, одговорност на членовите, вработените, менаџментот… Се разбира, и добриот и подготвен бизнис план на кој секогаш треба да …

„Лесно е да си успешен во услови на погодна клима, но што кога непредвидливи фактори делуваат врз процесот?“ – СН Осигурителен брокер успешен и во најтешките времиња Прочитај повеќе… »

грешките

СН Осигурителен Брокер: Грешките како мотивација за раст и напредок!

Грешките се составен дел од работата. Но, која е нивната цена? Има ли граници за тоа до каде една грешка може да стигне и која би била штетата околу истата? Одговорноста е неминовен и составен дел од работата на една компанија.„Ако го даваме најдоброто од себе, тогаш ние сме успешни. Успехот е максимално искористување на …

СН Осигурителен Брокер: Грешките како мотивација за раст и напредок! Прочитај повеќе… »

лидерот

Лидерот е иноватор, а менаџерите управуваат!

Лидерот е иноватор, а менаџерот управува! СН Осигурителен брокер е компанија посветена на тимот. На своите вработени кои од тука, лесно ја извршуваат својата работа и се целосно одговорни кон своите клиенти. Често настанува конфузија во класификацијата и подлабокото разбирање на поимите кои ја објаснуваат позицијата на лидерот и менаџерот. Проблемот е што лидерот се …

Лидерот е иноватор, а менаџерите управуваат! Прочитај повеќе… »

инвестиција

Осигурувањето како инвестиција, а не трошок

ОСИГУРУВАЊЕТО КАКО ИНВЕСТИЦИЈА – Вложувате во младоста, вложувате во староста, вложувате за себе си и вашиот живот! Динамичното и рапидно време во кое живееме и целиот тој „урбан багаж“ кој се претставува во деловен кодекс што постојано брза да ги исполни своите кариерни цели, ја притиска иницијативата да се фокусираме кон она што е најважно. …

Осигурувањето како инвестиција, а не трошок Прочитај повеќе… »

мултитаскингот

СН Осигурителен брокер секогаш достапен да одговори на сите ваши барања – Мултитаскингот како придобивка

Мултитаскингот игра значајна улога во остварувањето на целта Мултитаскингот игра значајна улога во остварувањето на целта. Или можеби повеќе цели. Она што во превод би значел мултитаскингот е дека тоа е процес или способност за извршување на повеќе задачи истовремено. Но, дали секој ја имаа таа способност. Колку може да се инволвира тој во деловната …

СН Осигурителен брокер секогаш достапен да одговори на сите ваши барања – Мултитаскингот како придобивка Прочитај повеќе… »

клиентот и осигурителната компанија

Лојалност и фер однос со клиентот – Имепратив за нашата компанија, лидер во пазарот на осигурувањето во Македонија

Изградбата на доверба и лојалност кон клиентот е императив на осигурителната компанија Лојалноста и фер односот кон клиентот е клучна за конструирање на доверба. Етичкиот пристап и односливоста, се најважните методи кои оформуваат квалитетен однос помеѓу осигурителната компанија и клиентот. Понатаму, сето тоа резултира со успешен фидбек и разбирање на она што компанијата го нуди. …

Лојалност и фер однос со клиентот – Имепратив за нашата компанија, лидер во пазарот на осигурувањето во Македонија Прочитај повеќе… »

дигиталниот универзум

Бенефити на дигиталниот универзум: СН Осигурителен брокер, oдговорна компанија што ги следи иновативните светски трендови

Развојот на технологијата донесе мноштво прашања и заинтересираност за тоа во која насока се движиме. Дали претендираме кон комплетно инволвирање во дигиталниот универзум и кој е бенефитот доколку ја отвориме оваа врата? СН Осигурителен брокер ги следи промените на дигиталниот свет во поглед на подобрување на услугите Развојот на компаниите и новите трендови секогаш треба …

Бенефити на дигиталниот универзум: СН Осигурителен брокер, oдговорна компанија што ги следи иновативните светски трендови Прочитај повеќе… »

свеста за осигурувањето

Медиумската активност на осигурителните компании, придонесува за зголемување на финансиската писменост и свеста за осигурувањето

Медиумската активност на осигурителните компании ја развива свеста околу осигурувањето! Во сегашното време во кое живееме, сѐ повеќе се актуелизира прашањето околу новитетите околу технологијата. Компаниите кои се сметаат себе си за брзорастечки и стремат да бидат лидери на конкретниот пазар, секако дека треба да ги следат трендовите и да бидат во тек со времето …

Медиумската активност на осигурителните компании, придонесува за зголемување на финансиската писменост и свеста за осигурувањето Прочитај повеќе… »