sn broker

sn broker

osiguruvanje zivot i nezivot

Упорноста и посветеноста се мои основни двигатели – Благица К. Тодорова, дел од тимот на СН Осигурителен брокер, сектор осигурување во живот и неживот

Благица Коцева Тодорова, во СН Осигурителен Брокер е задолжена за делот на осигурување живот и неживот. Тодорова е успешна и амбициозна! Во нејзино присуство човек има чувство дека може да направи и да постигне сѐ! Кога би зборувале за неа, помислуваме на совршен спој на знаење, енергија, мотивираност. Коцева свесно ги остварува соништата. Знае да […]

Упорноста и посветеноста се мои основни двигатели – Благица К. Тодорова, дел од тимот на СН Осигурителен брокер, сектор осигурување во живот и неживот Прочитај повеќе... »

Приватно здравствено осигурување

„Чувството дека сум придонела за животите на луѓето околу мене, е мојот мотив!“ – Наташа Спанџевска – Сектор за приватно здравствено осигурување!

Страст. Тоа е тајната на секоја врвна кариера, а токму ова е местото од каде се раѓа успешната приказна СН Осигурителен брокер. Штом  влегуваш во просториите на СН, ти пулсира некоја амбициозна мисла низ глава. Чувствуваш мотивација и позитива што знае да остане и после работа во текот на денот.  Некаде низ првите часови на

„Чувството дека сум придонела за животите на луѓето околу мене, е мојот мотив!“ – Наташа Спанџевска – Сектор за приватно здравствено осигурување! Прочитај повеќе... »