штити

штити

rizik свесни за ризикот

Да ризикуваме или да сме свесни за ризикот? Што добиваме од едното, а што од другото?

Често пати се споменува правилото: Ако не ризикуваме, нема да добиеме? Тука, би се запрашале: Да ризикуваме или да сме свесни за ризикот? Ризикот и свесноста за истиот, се во некоја тенка корелација. Но, од тука би го поставиле прашањето дали се тие два поими различни? Секако дека понекогаш мора да ризикуваме. Но, што ако […]

Да ризикуваме или да сме свесни за ризикот? Што добиваме од едното, а што од другото? Прочитај повеќе... »

штити клиентот

Креирање стратегија и план – Ангажманот околу будење на свеста за осигурувањето како релевантна цел што го штити клиентот

Често се случува граѓаните да заборават и да не се свесни за фактот дека осигурувањето има особено значење и го штити клиентот Осигурувањето е неопходен дел од мозаикот кога го креираме секој ден и ја планираме нашата иднина. Тоа значи дека се фокусира кон длабоко разгледување на финансискиот план, а од тука претставува основа или

Креирање стратегија и план – Ангажманот околу будење на свеста за осигурувањето како релевантна цел што го штити клиентот Прочитај повеќе... »

kasko osiguruvanje go štiti voyioto ' SN Broker каско осигурување го штити возиото и од кражби и злонамерни настани

Кражба или намерно оштетување на возилото – Каско осигурување ве штити и од злонамерни постапки

Каско осигурување – Возилото е потреба, па комплетната грижа околу него е нешто што е значајно за секој имател, сопственик! Каско осигурување ве штити и од злонамерни постапки, кражби, разбојништво или намерно оштетување на возилото. Во продолжение прочитајте повеќе со цел да ја разбереме важноста на овој тип на услуга во контекст на каско осигурувањето.

Кражба или намерно оштетување на возилото – Каско осигурување ве штити и од злонамерни постапки Прочитај повеќе... »

СН осигурителен

И оваа година осигурајте го вашето УТРЕ – СН Осигурителен Брокер секогаш на ваша страна!

Започнуваме со полна пареа и една мисла која го одржува тимот на СН Осигурителен Брокер: „Секогаш имате некој кој е на ваша страна!“ Секој старт е тежок. На секој почеток е тешко да го создадеш и да го направиш првиот чекор. 2024 година е нов почеток. За нас, значи уште еден чекор на пат кон

И оваа година осигурајте го вашето УТРЕ – СН Осигурителен Брокер секогаш на ваша страна! Прочитај повеќе... »

sn broker stiti сн брокер штити

Може да ја имате најдобрата идеја на светот, но ако немате тим кој ќе ја следи, не сте успеале! – СН Осигурителен Брокер се искачи на врвот и останува таму да го штити клиентот!

СН Осигурителен Брокер започна од малку, а сега е на врвот и останува на улогата која го штити нашиот клинт Под следење на визијата не подразбираме само слепо набљудување на вашето его, туку и споделување на идеја. Идеја која реално треба да биде прифатена од сите. Се разбира под самиот термин (прифатена), мислиме на иста

Може да ја имате најдобрата идеја на светот, но ако немате тим кој ќе ја следи, не сте успеале! – СН Осигурителен Брокер се искачи на врвот и останува таму да го штити клиентот! Прочитај повеќе... »

осигурувањето го штити вашиот бизнис

Во моменти кога граѓаните и бизнисот се најранливи, најефикасниот инструмент кој ве штити е осигурувањето

Она што може да ви обезбеди сигурност и мир и да ве штити од непредвидлива загуба е осигурувањето Како најефикасен инструмент, осигурувањето ве штити од непланирани опасности и моментни кога и човекот и бизнисот се најранливи. Несреќите во животот, за жал се нешто кое е составен дел од него. Она што долго сме го планирале,

Во моменти кога граѓаните и бизнисот се најранливи, најефикасниот инструмент кој ве штити е осигурувањето Прочитај повеќе... »