Тимот

Тимот

Елена Трајчевска Павловска, раководител на сектор за правни работи

Етичност, посветеност, одговорност – Тимот на СН Осигурителен Брокер – Елена Трајчевска Павловска, раководител на сектор за правни работи

Утро, петок, кафе. Се наоѓаме во канцелариите на СН Осигурителен Брокер – дирекција . Некако, веднаш отвораме тема и без многу повод, причина и конкретни прашања, со Елена Трајчевска Павловска, раководител на сектор за правни работи, започнуваме да дискутираме. Кои сѐ обврски ни останале за да ја завршиме тековната недела. Зборуваме за ангажманот и посветеноста […]

Етичност, посветеност, одговорност – Тимот на СН Осигурителен Брокер – Елена Трајчевска Павловска, раководител на сектор за правни работи Прочитај повеќе... »

визија

„Успехот ќе се случи бидејќи ќе направиме да се случи! Тимот на СН Осигурителен Брокер верува во својата визија!“ – Поли Думовска, референт за продажба, експозитура Ресен

Петок е ден за разговор со нашиот тим. Ова утро се наоѓаме во нашата експозитура во Ресен. Разговараме со Поли Думовска, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер. Разговараме околу нашата визија, нашите планови, нашата СН приказна. Поли како започнува твојот работен ден? Кафе, планови, клиенти…? Како до реализација на таа визија? Како компанија која

„Успехот ќе се случи бидејќи ќе направиме да се случи! Тимот на СН Осигурителен Брокер верува во својата визија!“ – Поли Думовска, референт за продажба, експозитура Ресен Прочитај повеќе... »

Наташа Илиевска - Сектор администрација, опслужување на експозитури, СН Осигурителен Брокер

„На крај, најважно е да знаеме дека назад имаме успешно сработен ден“ – Наташа Илиевска – Сектор администрација, опслужување на експозитури, СН Осигурителен Брокер

Запознајте го тимот на СН осигурителен Брокер: Наташа Илиевска – Сектор администрација, опслужување на експозитури Позитивна енергија, упорност и амбициозност. Три нешта кои започнуваме да ги дискутираме овој петок. И иако е крај на неделата, нашиот тим сеуште со полна пареа работи и ги исполнува обврските. Денес, на утринско кафе сме со нашата колешка Наташа

„На крај, најважно е да знаеме дека назад имаме успешно сработен ден“ – Наташа Илиевска – Сектор администрација, опслужување на експозитури, СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »

Билјана Јанкуловска, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер

„Клиентите се двигател на нашата енергија“ – Билјана Јанкуловска, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер

Петочен разговор со тимот на СН Осигурителен Брокер и утрински појадок со Билјана Јанкуловска – Референт за продажба Во петок го запознаваме нашиот тим. Кои се оние кои стојат зад лидерот на пазарот на осигурување во Македонија? На појадок со Билјана Јанкуловска, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер. Јанкуловска за нејзината професија веднаш ни

„Клиентите се двигател на нашата енергија“ – Билјана Јанкуловска, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »