полиси

полиси

на осигурувањето

Нова Година, Нови Планови: Важноста на Осигурувањето за 2024

Се ближи Нова година, нови предизвици, нови случувања, па особено е важно да станеме свесни за важноста на осигурувањето? Декември е најчесто месецот кој би го именувале како „планер“. Во овие денови посакуваме желби. Сонуваме и си ветуваме дека ќе ги исполниме нашите планови, како на деловен и професионален план, така и на приватен. Започнуваме […]

Нова Година, Нови Планови: Важноста на Осигурувањето за 2024 Прочитај повеќе... »

Вработена во Осигурителна компанија

Го одбележуваме светскиот ден на книгата – Интервју со Елена Трајчевска Павловска, дел од тимот на СН Осигурителен брокер

„Читањето е разговор. Сите книги зборуваат. Но, добрата книга знае и да слуша!“ – Марк Хадон. Разговараме со нашата колешка Елена Трајчевска Павловска. Елена е администратор во продажба – техничка и логистичка поддршка на продажната мрежа на полиси за осигурување. Таа е дел од нашето големо семејство „СН Осигурителен брокер“ веќе четири години. Нашиот повод

Го одбележуваме светскиот ден на книгата – Интервју со Елена Трајчевска Павловска, дел од тимот на СН Осигурителен брокер Прочитај повеќе... »