подарок полиса

Подарок полиса за животно осигурување со комплетна регистрација на возило во СН Мото Центар

Подарок полиса – Промотивно со секоја комплетна регистрација на возило во СН Мото Центарот добивате ГРАТИС Полиса за животно осигурување со осигурена сума од 90.000 денари. Осигурувањето покрива ризик смрт од болест со вклучено покритие за Ковид 19. Акцијата е на СН Мото Центарот во соработка со СН Осигурителен Брокер АД Битола и Триглав Осигурување […]

Подарок полиса за животно осигурување со комплетна регистрација на возило во СН Мото Центар Прочитај повеќе... »