критики

критики

СН Осигурителен Брокер се грижи за клиентот

Прифаќањето критики како можност за учење и раст – СН Осигурителен Брокер, компанија што секогаш се грижи за клиентот

Успешна компанија се грижи кон барањата на клиентот, а критиките се мотивација Во деловниот свет за креирањето на визијата која што една компанија ја има зацртано, од особено значење е прифаќањето на критиките. Истите се едни од најважните аспекти за успешен развој. Следењето на пазарот и неговото надминување, не значи само слепо уверување во своите […]

Прифаќањето критики како можност за учење и раст – СН Осигурителен Брокер, компанија што секогаш се грижи за клиентот Прочитај повеќе... »

kritiki klientot СН Осигурителен Брокер како одговорна компанија ги слуша барањата и потребите на клиентот

Прифаќањето на позитивни и негативни критики значи можност за поголем напредок – СН Осигурителен Брокер одговорна компанија што ги слуша барањата и потребите на клиентот

Како одговорна компанија, СН Осигурителен Брокер е секогаш на страната на клиентот. Прифаќањето на позитивните и негативните критики од негова страна е од особено значење. Укажувањето на грешките или на она што е добро, а и она што не е, значи дека компанијата може да се надоградува, да расте, да напредува. Од тука да ги

Прифаќањето на позитивни и негативни критики значи можност за поголем напредок – СН Осигурителен Брокер одговорна компанија што ги слуша барањата и потребите на клиентот Прочитај повеќе... »