интервју

интервју

тимот на сн

Тимот е огледало на една успешна компанија! – Интервју сo тимот на СН: Александра Блажевска, раководител на сметководство и финансии

Тимот е огледало на една успешна компанија! Некаде низ првите сончеви зраци, со кафе и чај го започнуваме петочното утро. Разговораме со тимот на СН Осигурителен брокер кој е одгледало на една успешна компанија. Денес, откриваме една страница од деловниот успешен концепт на нашата компанија. Разговараме со Александра Блажевска, раководител на сметководство и финансии. Нејзината […]

Тимот е огледало на една успешна компанија! – Интервју сo тимот на СН: Александра Блажевска, раководител на сметководство и финансии Прочитај повеќе... »

Вработена во Осигурителна компанија

Го одбележуваме светскиот ден на книгата – Интервју со Елена Трајчевска Павловска, дел од тимот на СН Осигурителен брокер

„Читањето е разговор. Сите книги зборуваат. Но, добрата книга знае и да слуша!“ – Марк Хадон. Разговараме со нашата колешка Елена Трајчевска Павловска. Елена е администратор во продажба – техничка и логистичка поддршка на продажната мрежа на полиси за осигурување. Таа е дел од нашето големо семејство „СН Осигурителен брокер“ веќе четири години. Нашиот повод

Го одбележуваме светскиот ден на книгата – Интервју со Елена Трајчевска Павловска, дел од тимот на СН Осигурителен брокер Прочитај повеќе... »