едукација

едукација

Финансиската писменост e клучна за донесување здрави финансиски одлуки – Интервју со Александра Танатарец, Раководител во сектор за наплата во СН Осигурителен Брокер

Финансиската едукација не води кон создавање на систем кој би генерирал поквалитетни финансиски производи. Тоа е процес преку кој индивидуите го подобруваат своето знаење во врска со финансиските производи и концепти. Преку информации и совети граѓаните стануваат свесни за финансиските ризици и можности. Понатаму, преку одредени акти знаат да ја подобрат финансиската благосостојба. Мал е […]

Финансиската писменост e клучна за донесување здрави финансиски одлуки – Интервју со Александра Танатарец, Раководител во сектор за наплата во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »

sn osiguriteken broker lider vo pazarot na osiguruvanjeto пазарот во осигурувањето - едукација на вработените

Континуираното вложување во едукација – Гарант за успех на една компанија што стреми кон лидерство во пазарот на осигурувањето

Во пазарот на осигурувањето исклучително е важно следењето на светските трендови Континуираното вложување во надоградбата на знаењата на нашиот тим, зборува за успех кој неминовно се појавува. Посветеноста кон услугите и исполнувањата на барањата на граѓаните од наша страна, е наш приоритет. Како компанија што долго време се задржува на пазарот на осигурувањето, СН Осигурителен

Континуираното вложување во едукација – Гарант за успех на една компанија што стреми кон лидерство во пазарот на осигурувањето Прочитај повеќе... »

свеста за поимот осигурување во нашата земја

Свеста за поимот „осигурување“ во нашата земја

Свеста за поимот „осигурување“ во светот и кај нас? Како неопходен оправдан сегмент, осигурувањето е сеприсутно во денешното живеење. Имено, животното осигурување претставува едно од најбрзорастечките финансиски дејности во нашата земја. Но, и покрај фактот што свеста се повеќе се развива, сепак според одредени истражувања од изминатите години, кај нас ова сфаќање е сеуште баук.

Свеста за поимот „осигурување“ во нашата земја Прочитај повеќе... »