време

време

Една минута одложување, може да уништи цел месец напорна дисциплина и работа – Осигурајте го вашето време и инвестирајте!

Веќе извесно време работите напорно. Сте имале зацртано цел и сметате дека доволно сте инвестирале. Но, постојано ја одложувате таа минута која е основна. Токму нејзиното одложување, може да предизвика уништување на цел месец напорна дисциплина и работа. Осигурајте го вашето време и инвестирајте! Што сакате да создадете, а потоа што сакате да оставите зад […]

Една минута одложување, може да уништи цел месец напорна дисциплина и работа – Осигурајте го вашето време и инвестирајте! Прочитај повеќе... »

заштита и инвестиција zastita i investicija vreme

Осигурување: Заштита и инвестиција во времето

„Не дозволувајте да изгледа дека живеевте беспотребно!“ Осигурувањето како алатка за заштита и инвестиција во вашето време Со централно внимание кон еден од плејадата од цитати, кој го сретнавме на интернет, поттикнати сме кон уште една тема поврзана со нашата област и конечно, со осигурувањето. Во контекстот зборуваме како истото може да значи заштита и

Осигурување: Заштита и инвестиција во времето Прочитај повеќе... »

zastedete vreme заштедете време

Заштедете време и изберете понуда која одговара на вашиот планиран буџет – Сите типови полиси од сите осигурителни компании на едно место

Во свет во кој брзо се развива технологијата, каде се следат светски трендови кои рапидно се менуваат и во свет каде постојано се соочуваме со проблеми и обврски кои мора навремено да бидат извршени, навистина се бориме со часовите и времето. Веројатно, тоа постојано ни недостига. Заштедете време и осигурајте ја вашата иднина! „Знаеме дека

Заштедете време и изберете понуда која одговара на вашиот планиран буџет – Сите типови полиси од сите осигурителни компании на едно место Прочитај повеќе... »