Битола отворен град

Битола отворен град 2023 и годинава со поддршка од СН Осигурителен Брокер

Битола Отворен град, меѓународниот арт фестивал во организација на МКЦ Битола, и оваа година доби поддршка од СН Осигурителен Брокер АД Битола како општествено одговорна компанија. Битола отворен град 2023 ПРОГРАМА Денес започнува БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД фестивалот кој секое лето ја обојува и збогатува битолската културна сцена, анимирајќи голем број млади луѓе, како и огромна […]

Битола отворен град 2023 и годинава со поддршка од СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »