СН Осигурителен брокер АД Битола – генерален спонзор на „Macedonian 4×4 Trophy“

Оваа година генерален спонзор на најпознатиот офф роад настан во регионот, „Macedonian 4×4 Trophy“, е СН Осигурителен Брокер АД Битола, општествено одговорна компанија и лидер во секторот на осигурувањето.

Особено сме задоволни што „Macedonian 4×4 Trophy“ донесува уште едно возбудливо издание во прекрасните крушевски предели.

СН генерален спонзор

На сите учесници, како и на организаторите, од име на СН Групацијата им посакакуваме многу успех. Им честитаме што преку најновото издание на трките, придонесуваат за промоција на македонските тркачки таленти. Освен тоа и го промовираат Крушево како уникатна дестинација за адреналински спортови.