ВЕЛИГДЕНСКИ ПОПУСТ НА ПРИВАТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ

Празниците се време кога размислуваме за приватно здравствено осигурување. Зошто? Затоа што празниците се време кога нашето внимание го свртуваме кон нашите најблиски, кон луѓето кои ни значат најмногу. Имено, пакетот SN Eurohealth од СН Осигурителен Брокер АД Битола овозможува на најдобар начин и под најповолни услови да обезбедиме квалитетна здравствена грижа за себе и за семејството.

По повод велигденските празници СН Осигурителен Брокер АД Битола во рамките на промотивна кампања за доброволно здравствено осигурување овозможува 15 отсто попуст.

Попуст за секоја нова полиса за приватно здравствено осигурување

Попустот важи за секоја нова полиса за доброволно приватно здравствено осигурување купена во рамките на акцијата која трае од 11 до 18 април.

Редовната цена за доброволно приватно здравствено осигурување изнесува 515 денари месечно. За споредба користењето на здравствени услуги во приватните болници без здравствено осигурување чини многу повеќе.

Искористете ја акцијата и за само 438 денари месечно обезбедете пристап до сите приватни здравствени установи во државата.

Приватното здравствено осигурување нуди бројни предности. Тука спаѓаат пократко време на чекање во здравствените установи, побрза дијагноза, подобра опрема, како и подобра здравствена услуга.

Во исто време пакетот овозможува користење на здравствените услуги во сите приватни здравствени установи, при што се опфатени:

🔹Специјалистички прегледи

🔹Основни дијагностички мерења и снимања

🔹Стоматолошки услуги

🔹Лабораториски анализи и испитувања

🔹Амбулантски интервенции

🔹Трошоци за лекови – пропишани на розов рецепт над 300 денари

🔹Дневна болница и дневна хирургија, дијагностички и терапевтски зафати

🔹Болничко лекување со хоспитализација до три дена и без оперативен зафат

Всушност, договорот за ваков тип на осигурување се склучува за временски период во траење од една година. Подеднакво важно е што осигурувањето важи на територијата на Република Северна Македонија. При тоа, како осигуреници може да се јават сите лица до 65 години кои се дел од ФЗОМ.

За оваа промотивна понуда клиентите можат да добијат повеќе информации на веб-страницата на СН Осигурителен Брокер: www.snbroker.mk. Воедно може да се информирате на телефонските броеви: 075 807 225 /15 770 / 075 221 228.

Здравјето пред се!

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *