СН Осигурителен Брокер има потреба од Администратор – Започнете кариера и станете дел од нашиот тим!

СН Осигурителен Брокер има потреба од Администратор. Добредојдени се пријавите од кандидати кои имаат:

 • Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритет
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на рабoтни предизвици
 • Професионален и позитивен однос
 • Љубезност и учтивост
 • Самоиницијативност
 • Волја за развивање, учење и напредување
потреба од администратот

Што очекуваме од Вас:

СН Осигурителен брокер го препознава потенцијалот на пријавените, а за конкретната потреба од администратор, од вас очекуваме:

 • Информирање и запознавање со услугите на осигурување на потенцијални клиенти
 • Чувство за однос со клиенти
 • Висока стручна подготовка (ВСС) ќе се смета за предност
 • Работно искуство во осигурување ќе се смета за предност
 • Поседување на брокерска лиценца ќе се смета за предност
 • Работно познавање во MS Office
 • Развиени организациски способности
 • Возачка дозвола Б категорија

СН Осигурителен брокер нуди:

 • Загарантирана бруто-плата
 • Полно работно време од 40 часа неделно
 • Договор на определено време од 3 месеци со можност за продолжување на договорот на наопределено време

*Избраните кандидати ги следи обука која трае 14 дена

* Задолжителна означете ја позицијата за која аплицирате

* Само апликантите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Пријаевете се на огласот и започнете кариера и станете дел од тимот на професионалци.

СН Осиурителен Брокер АД Битола е современа компанија и брокерско друштво кое се истакнува како најбрзорастечка компанија во секторот на осигурување. Како компанија која стреми кон уште поголеми успеси, СН Осигурителен брокер го препознава потенцијалот и континуирано вложува во нов кадар. Целејќи кон врвот, со евидентен растечки стремеж, компанијата има растечки капацитет. Според нас, вложувањето во квалитетен кадар е суштинскиот двигател на еден бизнис.

Вработените се оние кои стојат зад успешноста и претставувањето на СН Осигурителен брокер како лидер во пазарот на осигурувањето во нашата држава. Во пријатна атмосфера , поттикнувачка и позитивна енергија, СН има визија, идеја и желба за континуирано прифаќање на нови идеи. Доколку се гледате како дел од нашата компанија и имате амбиции кон поголем кариерен развој, пријавете се на нашиот оглас и бидете дел од нашето семејство.