приватно здравствено осигурување

ВЕЛИГДЕНСКИ ПОПУСТ НА ПРИВАТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ

Празниците се време кога размислуваме за приватно здравствено осигурување. Зошто? Затоа што празниците се време кога нашето внимание го свртуваме кон нашите најблиски, кон луѓето кои ни значат најмногу. Имено, пакетот SN Eurohealth од СН Осигурителен Брокер АД Битола овозможува на најдобар начин и под најповолни услови да обезбедиме квалитетна здравствена грижа за себе и …

ВЕЛИГДЕНСКИ ПОПУСТ НА ПРИВАТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ Прочитај повеќе… »