ШТЕДИ ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА – ДОБИЈ ПОПУСТ НА SAMSUNG КЛИМА СО ОСИГУРУВАЊЕ ОД СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР

Со цел да обезбедат поголеми поволности за своите клиенти, СН Осигурителен брокер АД Битола и Инвенсис ДООЕЛ Скопје овозможуваат 10% попуст на набавка на Samsung клима за сите кои што ќе склучат осигурителна полиса над 3.000 денари за приватно здравствено осигурување, осигурување на имот и домаќинство или каско осигурување во СН Осигурителен Брокер.

Во рамките на промотивната кампања предвиден е попуст за следните типови Samsung клими: AR од 3,5 киловати и Luzon од 5 киловати Wind free од 3,5 и 5 киловати Се работи за високо енергетски, ефикасни клима уреди Samsung, кои овозможуваат рамномерно распоредување на температурата низ цела просторија и ниска потрошувачка на електрична енергија.

Овие клими работат на принцип на паметно ладење преку функцијата на вештачка интелигенција, која го анализира и помни начинот на употреба на единицата на корисникот и автоматски го користи режимот кој најмногу одговара на тековната состојба, земајќи ги предвид внатрешната и надворешната температура, посакуваната температура и времето на работа. Во овие жешки денови набавката на високо енергетска и ефикасна клима е полесна со СН Осигурителен брокер.

За да добиете попуст за Samsung клима обратете се до најблиската подружница на СН Осигурителен брокер (https://snbroker.mk/lokacii/) во вашиот град и обезбеде осигурителна полиса за: Приватно здравствено осигурување (https://snbroker.mk/osiguruvanja/dzo/), со кое за само 515 денари месечно добивате пристап до сите приватни здравствени установи во државата.

Осигурување на имот и домаќинство (https://snbroker.mk/osiguruvanja/osiguruvanje-na-imot/), со кое имате можност за осигурување на домот и членовите на домаќинството со пакетот СН ДОМ по цени веќе од 1200 денари годишно. или Каско осигурување (https://snbroker.mk/osiguruvanja/kasko-osiguruvanje/), со кое ќе обезбедите целосна заштита на вашето возило од сите можни ризици.

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *