ПОДАРОК ПОЛИСА ЗА ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ СО КОМПЛЕТНА РЕГИСТРАЦИЈА НА ВОЗИЛО ВО СН ГРУПАЦИЈАТА

ПРОМО ПОНУДА со која добивате ПОДАРОК ПОЛИСА за ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ СО ОСИГУРЕНА СУМА ОД 90.000 ДЕНАРИ со секоја комплетна регистрација на возилото во СН Групацијата.

Акцијата трае до 31.12.2022.

СН Сообраќаен Центар ДОО Битола во соработка со СН Осигурителен Брокер АД Битола и Триглав Осигурување Живот Ви нудат: Комплетна регистрација на моторни возила и сите видови осигурување.

Промотивно со секоја комплетна регистрација на возилото во СН Групацијата добивате:

ГРАТИС Полиса за животно осигурување со осигурена сума од 90.000 денари

Осигурувањето покрива ризик смрт од болест со вклучено покритие за Ковид 19.

Се на едно место!

Регистрација на моторни возила, автомеханичарски сервис, хомологација, “А-тест“, потврда за исполнување техничко-експлоатациони услови (ПТЕУ), издавање меѓународни патни документи, зелен картон и сите видови осигурување, ЦЕМТ, надоместок за јавни патишта, промена и монтажа
на пневматици. На располагање се и референт на МВР, Македонска Пошта, Тобако и банкомат од Силк Роад банка, како и најмодерна перална на возила и современ ресторан.

Повелете во нашите простории лоцирани на:

• Ул.Димитар Илиевски Мурато бр. 5 Битола (спроти Белата Куќа), Контакт: 076/787-864 и 076/733-718

• СН Сообраќаен центар, Ул. Михаил Апостолски Дончо бр. 7, Битола, Контакт: 078 481 060 (СН Центар), 075/284-653 (СН Брокер) и 047/553-690 (СН Ресторан).