sn osiguritelen broker

sn osiguritelen broker

потенцијалот на младите

Потенцијалот на младите како основа за градење на квалитетно општество! – Интервју со студентите од „Факултетот за туризам и угостителство“, практиканти во СН Осигурителен брокер

Како општествена и одговорна компанија, СН Осигурителен брокер меѓу останатите примати, во својот фокус го акцентира и потенцијалот на младите. Нивната интелектуална моќ, новите идеи, креативноста и амбицијата, се нешто што нашата компанија секогаш го вреднува. Mладите како потенцијал сакаат да бидат што повеќе вклучени во заедницата Запознавањето со она што им претстои во кариерата […]

Потенцијалот на младите како основа за градење на квалитетно општество! – Интервју со студентите од „Факултетот за туризам и угостителство“, практиканти во СН Осигурителен брокер Прочитај повеќе... »

осигурување животни

„Успешен си кога си ја сакаш твојата професија!“ – Бурим Јашаровски, дел од тимот на СН Осигурителен брокер

Денес сме на кафе пауза со нашиот колега Бурим Јашаровски, дел од мозаикот на успешната приказна на СН Осигурителен брокер, без кој нашиот тим не би бил сѐ. Имено, Бурим е нашиот вработен во секторот за осигурување на сточен фонд. За неговата работа, нашиот колега ги истакнува придобивките од осигурување на животни: „Животните и домашните

„Успешен си кога си ја сакаш твојата професија!“ – Бурим Јашаровски, дел од тимот на СН Осигурителен брокер Прочитај повеќе... »