osiguruvanje

osiguruvanje

потенцијалот на младите

Потенцијалот на младите како основа за градење на квалитетно општество! – Интервју со студентите од „Факултетот за туризам и угостителство“, практиканти во СН Осигурителен брокер

Како општествена и одговорна компанија, СН Осигурителен брокер меѓу останатите примати, во својот фокус го акцентира и потенцијалот на младите. Нивната интелектуална моќ, новите идеи, креативноста и амбицијата, се нешто што нашата компанија секогаш го вреднува. Mладите како потенцијал сакаат да бидат што повеќе вклучени во заедницата Запознавањето со она што им претстои во кариерата …

Потенцијалот на младите како основа за градење на квалитетно општество! – Интервју со студентите од „Факултетот за туризам и угостителство“, практиканти во СН Осигурителен брокер Прочитај повеќе… »

осигурителен пазар

LLOYD’S – Најголемиот водечки лидер на осигурителниот пазар во светот има црна историска дамка

„Лојд е водечки пазар во светот за комерцијални, корпоративни и специјални решенија за ризик. Преку колективната интелигенција и експертизата на преземачите и брокерите на пазарот, го споделуваме ризикот за да создадеме похрабар свет…“. Вака започнува претставувањето на веб страната на најголемиот осигурителен пазар за осигурување во светот. Почетоците на приказната на  LLOYD’S – Како настанал …

LLOYD’S – Најголемиот водечки лидер на осигурителниот пазар во светот има црна историска дамка Прочитај повеќе… »

Приватно здравствено осигурување

„Чувството дека сум придонела за животите на луѓето околу мене, е мојот мотив!“ – Наташа Спанџевска – Сектор за приватно здравствено осигурување!

Страст. Тоа е тајната на секоја врвна кариера, а токму ова е местото од каде се раѓа успешната приказна СН Осигурителен брокер. Штом  влегуваш во просториите на СН, ти пулсира некоја амбициозна мисла низ глава. Чувствуваш мотивација и позитива што знае да остане и после работа во текот на денот.  Некаде низ првите часови на …

„Чувството дека сум придонела за животите на луѓето околу мене, е мојот мотив!“ – Наташа Спанџевска – Сектор за приватно здравствено осигурување! Прочитај повеќе… »