osiguruvanje zivot i nezivot

Упорноста и посветеноста се мои основни двигатели – Благица К. Тодорова, дел од тимот на СН Осигурителен брокер, сектор осигурување во живот и неживот

Благица Коцева Тодорова, во СН Осигурителен Брокер е задолжена за делот на осигурување живот и неживот. Тодорова е успешна и амбициозна! Во нејзино присуство човек има чувство дека може да направи и да постигне сѐ! Кога би зборувале за неа, помислуваме на совршен спој на знаење, енергија, мотивираност. Коцева свесно ги остварува соништата. Знае да […]

Упорноста и посветеноста се мои основни двигатели – Благица К. Тодорова, дел од тимот на СН Осигурителен брокер, сектор осигурување во живот и неживот Прочитај повеќе... »