СН брокер генерален спонзор на „Macedonian 4x4 Trophy“

СН Осигурителен брокер АД Битола – генерален спонзор на „Macedonian 4×4 Trophy“

Оваа година генерален спонзор на најпознатиот офф роад настан во регионот, „Macedonian 4×4 Trophy“, е СН Осигурителен Брокер АД Битола, општествено одговорна компанија и лидер во секторот на осигурувањето. Особено сме задоволни што „Macedonian 4×4 Trophy“ донесува уште едно возбудливо издание во прекрасните крушевски предели. На сите учесници, како и на организаторите, од име на […]

СН Осигурителен брокер АД Битола – генерален спонзор на „Macedonian 4×4 Trophy“ Прочитај повеќе... »