СН Групацијата со поддршка на Џез Фабрика Фестивалот

СН Групацијата во рамките на стратегијата за општествена одговорност обезбеди поддршка за годинашното издание на Џез фабрика фестивалот. Групацијата има долга традиција на поддршка на проекти од областа на културата вклучувајќи повеќе фестивали и културни настани. „Особена чест и задоволство ни е да го поддржиме годинашното издание на џез фестивалот. Истиот годинава во Битола ќе […]

СН Групацијата со поддршка на Џез Фабрика Фестивалот Прочитај повеќе... »