osiguruvanjeto na holivudskite dzvezdi

Интересен пристап кон осигурувањето на познатите личности и холивудски ѕвезди

Свеста околу осигурувањето е одговорност. Тоа е нешто кое секогаш треба да се има во предвид доколку сакаме успешен и секако спокоен живот. Она што зборува за нас, или конкретно за нашите простори е дека полека се навикнуваме да ја сфатиме оваа пиоимливост и проблематика. Фактот дека треба да бидеме подготвени за непредвидливи ризици е […]

Интересен пристап кон осигурувањето на познатите личности и холивудски ѕвезди Прочитај повеќе... »