финансии

финансии

инвестирање

Осигурувањето како мудра одлука и правилно финансиско инвестирање – Кога нашите мисли се судираат

Кога нашите мисли се судираат – Осигурувањето како мудра одлука и правилно финансиско инвестирање кое би го спречило хаосот што понекогаш настанува во нашиот живот! Често пати доаѓаме до ситуација да се соочиме со извесни конфликти во себе си. Се конфронтираме со нашето „јас“ и не знаеме да одлучиме. Дали осигурувањето треба да победи како […]

Осигурувањето како мудра одлука и правилно финансиско инвестирање – Кога нашите мисли се судираат Прочитај повеќе... »

Тимот на СН Осигурителен Брокер - Наташа Стојановска, сектор финансии сметководство

„Позитивна енергија, насмевка и љубов кон работата! – Три нешта кои ја прават оваа наша приказна најуспешна!“ – Наташа Стојановска, сектор финансии сметководство

Петочно утринско кафе со нашата драга колешка Наташа Стојановска, сектор финансии сметководство. Наташа е полна со позитивна енергија и уште од самиот почеток на денот не потсети дека со љубов кон работата можеме да постигнеме сѐ. Наташа која е твојата приказна? Како ја градиш твојата кариера и како стигна да работиш во сектор финансии и

„Позитивна енергија, насмевка и љубов кон работата! – Три нешта кои ја прават оваа наша приказна најуспешна!“ – Наташа Стојановска, сектор финансии сметководство Прочитај повеќе... »

одговорно odgovorno

Осигурување и финансиска едукација: Клучот за одговорно управување со средствата

Клучна улога во поглед на осигурувањето како аспект од интерес од страна на граѓаните, игра финансиската едукација. Во тој поглед, од особено значење е она што се нарекува одговорно управување со средствата Да себиде одговорен со средствата и ресурсите со кои се располага, принципите и личната одговорност, понатаму трасираат пат кон успех. Затоа што и најголемите

Осигурување и финансиска едукација: Клучот за одговорно управување со средствата Прочитај повеќе... »