тим

тим

успешен тим

Самосвесноста – Eсенцијален елемент за конструирање успешен тим

Зад брзорастечките компании секогаш стои успешен тим кој ја замислува, визуелизира и полека конструира целта. Еден успешен тим ги исполнува целите и задачите заедно. Бизнисот во енормна мера зависи од тимската работа и односот меѓу вработените во компаниите, вклучувајќи ги и осигурителните компании. Но, клучниот момент на кој најпрво се задржуваме е работата на себе […]

Самосвесноста – Eсенцијален елемент за конструирање успешен тим Прочитај повеќе... »

амбицијата како основа за успех

Амбицијата како круцијално прашање за успехот на една компанија

Амбицијата е најсилно средство за достигнување на целта и постигнување на успех во бизнисот, компаниите, деловниот свет. Круцијално е да сме свесни за постоењето на амбицијата како желба и жед за искачување на извесен пиедестал. Наречена како желба, без неа се вели дека не би постоел никаков развој на човештвото воопшто. Нo, што треба да

Амбицијата како круцијално прашање за успехот на една компанија Прочитај повеќе... »