„Тимската работа е како сложувалка, секој член е суштинско парче што ја комплетира конечната слика“ – Теодора Симоновска, Референт за продажба и раководител на експозитура Автокоманда-Скопје

Утро во Скопје во нашата експозитура во Автокоманда. И пред да започнеме со работните обврски, кратко „кежуал“ кафе со нашата колешка Теодора Симоновска, Референт за продажба и раководител на експозитура Автокоманда-Скопје. „Тимската работа е како сложувалка, секој член е суштинско парче што ја комплетира конечната слика“ – вели Теодора и продолжува: Освен искуството, праксата и […]

„Тимската работа е како сложувалка, секој член е суштинско парче што ја комплетира конечната слика“ – Теодора Симоновска, Референт за продажба и раководител на експозитура Автокоманда-Скопје Прочитај повеќе... »