SN GRUPACIJA СН ГРУПАЦИЈА

Ученици од СОУ „Таки Даскало“ Битола на практична настава во СН Групација

Како општествено одговорна компанија и компанија која што го почитува и вреднува потенцијалот на младите, СН Групација ги отвори вратите за одржување на практичната настава на учениците од СОУ „Таки Даскало“ Битола. На учениците им беше овозможено да се запознаат со работата на СН Сообраќаен центар Битола. Токму тука се наоѓа една од најмодерните станици […]

Ученици од СОУ „Таки Даскало“ Битола на практична настава во СН Групација Прочитај повеќе... »