во иднина

Дали она што го мислиме сега, ќе го мислиме и во староста? – Фокусирајте се кон вашата иднина

И кога еден ден ќе стигнеме на залезот на нашиот живот, дали би посакале да се вратиме? Да се вратиме и да промениме нешто? Како ќе се чувствува тој човек во таа иднина? Во вашата иднина? Токму тоа е релевантната цел на која треба да се фокусираме во сегашноста. Што ние денес ќе одлучиме, тоа […]

Дали она што го мислиме сега, ќе го мислиме и во староста? – Фокусирајте се кон вашата иднина Прочитај повеќе... »