ПОРШЕ Вуков

ТРКАЧКОТО ПОРШЕ НА ВУКОВ ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД МАКЕДОНСКАТА ПУБЛИКА

ТРКАЧКОТО ПОРШЕ НА ВУКОВ ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД МАКЕДОНСКАТА ПУБЛИКА – СН Осигурителен брокер АД Битола и СН Мото центарот во Скопје, како дел од СН Групацијата, во улога на генерални спонзори. Тие обезбедија поддршка за учеството на Вуков на годинашниот Порше Супер Куп. Викендот македонската публика имаше ексклузивна можност одблиску да го погледне тркачкото возило на […]

ТРКАЧКОТО ПОРШЕ НА ВУКОВ ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД МАКЕДОНСКАТА ПУБЛИКА Прочитај повеќе... »